ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Gigi Hadid κυκλοφορεί την δική της συλλογή μαγιό πάνω στην ώρα για το καλοκαίρι


Μάρθα Κουμπάνη

26 Απριλίου 2022

Η Gigi Hadid κυκλοφορεί την δική της συλλογή μαγιό πάνω στην ώρα για το καλοκαίρι
Σε περίπτωση που είχατε ξεκινήσει να ψάχνετε το φετινό σας bikini, η μεγαλύτερη αδερφή Hadid έχει αρκετά να σας προτείνει

H θερμοκρασία ολοένα και ανεβαίνει και η «κουτσή» εβδομάδα ανάμεσα στο Πάσχα και το τριήμερο της Πρωτομαγιάς μας βρίσκει με λίγη (εως καθόλου) διάθεση να δουλέψουμε και μια απέραντη ανυπομονησία να αποδράσουμε στον κοντινότερο παραθαλάσσιο προορισμό. Αυτό σημαίνει ότι αν και μόλις Απρίλιος έχουμε ήδη κάνει την πρώτη βουτιά, ή έστω ηλιοθεραπεία, μέσα στο περσινό μας μαγιό σκεπτόμενες ότι είναι η ώρα να αγοράσουμε ένα καινουργιο για να υποδεχτούμε σε λίγο και επίσημα το καλοκαίρι, όπως αρμόζει.

Πάνω λοιπόν που αρχίσαμε να χαζεύουμε τις νέες συλλογές μαγιό, η Gigi Hadid, κυκλοφορεί την δική της σε συνεργασία με το brand Frankies Bikinis.

Το μοντέλο είναι η τελευταία διασημότητα που συνεργάζεται με το brand με έδρα το Λος Άντζελες (μεταξύ άλλων είναι η Jennifer Lopez, η Kylie Jenner και η Emma Roberts.) Αλλά η Hadid είναι στην πραγματικότητα παιδική φίλη της ιδρύτριας και creative director του Frankies Bikinis, Francesca Aiello. Το timing ήταν τέλειο και το δίδυμο αποφάσισε να επανενωθεί, για τη συλλογή Gigi x Frankies Bikinis, μια limited edition συλλογή μαγιό και loungewear.

«Σχεδιάσαμε αυτή τη συλλογή με τόση αγάπη και πιστεύω ότι πραγματικά ξεχωρίζει για τις λεπτομέρειες στα υφάσματα, τα prints και τα στιλ που επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε», είπε η Gigi.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.