Wrap sunglasses: Tο Υ2Κ trend στα γυαλιά ηλίου μας γυρίζει στα καλοκαίρια της εφηβείας μας

Instagram/@matildadjerf

H Y2K mania δεν θα μπορούσε να μην επαναφέρει τα wrap sunnies ώστε να μπορείτε να τα φορέσετε με μικροσκοπικά halterneck tops και χαμηλοκάβαλα παντελόνια

Πίσω στο μακρινό 2000 η Paris Hilton ήταν το απόλυτο it girl και το στιλ της υπαγόρευε τα fashion trends της εποχής.

Ένα από αυτά, που μπορούσες να δεις πάντού, ήταν τα sporty, wrap sunglasses ή αλλιώς γυαλιά μάσκα, που αγκάλιαζαν το πρόσωπο και τραβούσαν τα βλέμματα με το εκκεντρικά μοντέρνο στιλ τους.

Τότε πήγαινα γυμνάσιο, όμως θυμάμαι πολύ καλά τους χρωματιστούς φακούς και το εφέ καθρέφτη των γυαλιών ηλίου που κάλυπταν το μισό πρόσωπο με την αμφιλεγόμενη αισθητική τους.

Στο σήμερα και μαντέψτε, η Y2K mania δεν θα μπορούσε να μην επαναφέρει τα wrap sunnies ώστε να μπορείτε να τα φορέσετε με μικροσκοπικά halterneck tops και χαμηλοκάβαλα ή cargo παντελόνια που αποκαλύπτουν το tramp stamp tattoo σας και παπούτσια με πλατφόρμα -όλα μαζί αν αντέχετε- ή ξεχωριστά.

Τα γυαλιά ηλίου Xpander του Balenciaga, είναι κορυφαία σε ό,τι αφορά τα cult wrap-arounds, ωστόσο πολλά  από τα αγαπημένα μας brands παρουσιάζουν τις δικές τους εκδοχές. 

Τα Gen Z κορίτσια τα φορούν με πάθος ιδίως στο Tik Tok. Mένει μόνο να το χωνέψουμε και να αποφασίσουμε αν φέτος το καλοκαίρι θα τολμήσουμε ένα ζευγάρι γυαλιά μάσκα.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.