O Louis Vuitton δημιούργησε μια τσάντα αφιερωμένη στη Μύκονο

Η αγάπη του Louis Vuitton για την Ελλάδα και τα ταξίδια οδήγησε αυτήν τη φορά τον γαλλικό οίκο στη Μύκονο.

Ο οίκος Louis Vuitton είναι συνώνυμο των εμβληματικών, διαχρονικών αξεσουάρ. Ο ίδιος ο ιδρυτής του άλλωστε ξεκίνησε κατασκευάζοντας ταξιδιωτικά κιβώτια και ανθεκτικές βαλίτσες από δέρμα. Η στενή σχέση του οίκου με τα ταξίδια είναι αδιαμφισβήτητη όπως και η αγάπη του για την Ελλάδα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει όταν το περασμένο καλοκαίρι ο οίκος επέλεξε το νησί της Μήλου ως φόντο για τη καμπάνια του.

Την καμπάνια φωτογράφισε τότε η Viviane Sassen η οποία είχε στόχο να οπτικοποιήσει σε μια σειρά από υπέροχες εικόνες την τέχνη του ταξιδιού, την αίσθηση της ελευθερίας.

Η αγάπη του Louis Vuitton για την Ελλάδα και τα ταξίδια οδήγησε αυτή την φορά τον γαλλικό οίκο στην Μύκονο. Συγκεκριμένα δημιούργησε μια νέα συλλεκτική τσάντα αφιερωμένη στο νησί των Ανέμων. Η κλασική tote bag On The Go, στολίστηκε με την λέξη "Mykonos" σε τιρκουάζ χρώμα πάνω από το λογότυπο το οποίο βάφτηκε σε hot pink.

Όλες ξέρουμε τι προσφέρει η On Τhe Go bag. Είναι ευρύχωρη και ευέλικτη, ενώ μπορεί να κρατηθεί με δύο διαφορετικούς τρόπους. Λατρέψαμε την καλοκαιρινή αυτή εκδοχή της η οποία είναι εμπνευσμένη από το ελληνικό καλοκαίρι και συνδυάζει τα cool summer vibes  με την πρακτικότητα μιας tote και την πολυτέλεια Louis Vuitton.

Η συλλεκτική τσάντα μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς “On The Go Mykonos” διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα Louis Vuitton στη Χώρα και στο Nammos Village.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.