ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Louis Vuitton: Φωτογραφίζει τη νέα καμπάνια του στην Μήλο


Μάρθα Κουμπάνη

8 Αυγούστου 2021

Louis Vuitton: Φωτογραφίζει τη νέα καμπάνια του στην Μήλο
Louis Vuitton: Φωτογραφίζει την νέα καμπάνια του στην Μήλο

Ο διάσημος γαλλικός οίκος μόδας Louis Vuitton επέλεξε να φωτογραφίσει τη νέα του καμπάνια στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Μήλο. Η καμπάνια επικεντρώνεται στην παράδοση του οίκου στα ταξιδιωτικά είδη. Η καμπάνια θα θα παρουσιαστεί σε 4 φάσεις και σε κάθε μία από αυτή θα πρωταγωνιστούν παιδιά που ανακαλύπτουν έναν συναρπαστικό προορισμό.

jenny.gr

Ο πρώτος από τους προορισμούς αυτούς είναι η Μήλος, ενώ θα ακολουθήσουν η Πέτρα και το Ουάντι Ραμ στην Ιορδανία και η νησίδα Mont Saint Michel στις ακτές της Νορμανδίας. 

Την καμπάνια έχει φωτογραφήσει η Viviane Sassen η οποία είχε στόχο να οπτικοποιήσει σε μια σειρά από υπέροχες εικόνες την τέχνη του ταξιδιού, την αίσθηση της ελευθερίας. Τα προϊόντα του οίκου παίρνουν δευτερεύουσα θέση για να δώσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη μαγεία που συνοδεύει την ανακάλυψη ενός νέου τόπου. 

Στο πρώτο μέρος της καμπάνιας που πραγματοποιήθηκε στη Μήλο και κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο από τις 4 Αυγούστου, μια ομάδα από παιδιά απολαμβάνουν τη μαγευτική φύση του νησιού και ανακαλύπτουν μαγευτικά σημεία του. Στις εικόνες δεσπόζουν οι απόμρημνοι βράζοι, η λευκοί όγκοι, η άμμος και και το απέραντο ελληνικό μπλε.

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.