H Tiziana Cardini της Vogue στην Αθήνα για το Hautes Grecians

Το Hautes Grecians ήταν μια ιδέα την οποία πιστέψαμε όλοι μας εξαρχής, γι' αυτό και νιώσαμε έντονη χαρά όταν είδαμε να το αγκαλιάζουν άνθρωποι που η πορεία τους, η γνώμη τους και η συνεισφορά τους στον κόσμο της μόδας είναι κάτι παραπάνω από σημαντική και πολύτιμη.

Δεν θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε διαφορετικά το γεγονός ότι η ανάμεσα στους λαμπερούς guests του Hautes Grecians ήταν και η Tiziana Cardini της Vogue Runway, η οποία ταξίδεψε στην χώρα μας αποκλειστικά για το event.

Ευδιάθετη, ήρεμη και πολύ ενθουσιασμένη με το γεγονός ότι βρισκόταν μαζί μας στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο ενός τόσο μεγάλου και σημαντικού event με στόχο την ανάδειξη της ελληνικής μόδας αλλά και ενός νέου ταλέντου που μόλις τώρα ξεκινάει την πορεία του, η Tiziana Cardini μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή με την παρουσία της και τον θαυμασμό της προς το ελληνικό ρούχο.

Κάτι που δικαιολογείται απόλυτα αν σκεφτεί κανείς πόσο αγαπάει και η ίδια να ανακαλύπτει νέα ταλέντα στον χώρο της μόδας, τα οποία θεωρεί πως έχουν μία promising καριέρα μπροστά τους - η ίδια έχει υπάρξει μέλος της διοργάνωσης ‘Who is on Next?’, ενός Ιταλικού διαγωνισμού με στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων και ομάδων, όπως για παράδειγμα το brand MSGM.

Και μπορείτε ίσως να φανταστείτε την ικανοποίηση και τη χαρά που λάβαμε ακούγοντας το σχόλιο που μας έκανε για τη βραδιά: "Υπέροχη βραδιά! Η ανάμνησή της θα μου μείνει για πάντα! Τα λάτρεψα όλα, την τοποθεσία, τους σχεδιαστές... Τα βρήκα όλα εξαιρετικά ενδιαφέροντα"

Δεν είναι μικρό πράγμα να παίρνεις τέτοια επιβράβευση από έναν άνθρωπο που έχει βάλει το δικό του προσωπικό στίγμα στην παγκόσμια μόδα - και που συγχρόνως διαθέτει τόσο απλή και σεμνή προσωπικότητα, που σχεδόν κοκκίνισε όταν μας ζήτησε να την απαθανατίσουμε στο ΚΠΙΣΝ προκειμένου να θυμάται όντως για πάντα το Hautes Grecians. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.