Game on: Η Cruise 2021 συλλογή του οίκου Louis Vuitton είναι ένα ζωηρό παιχνίδι με την τράπουλα

Ο οίκος Louis Vuitton παρουσίασε την Cruise συλλογή του, γεμάτη statement κομμάτια χρώματα και συναρπαστικά κοψίματα.

Ο Nicolas Ghesquière άφησε τη φαντασία του ελεύθερη, ανακάτεψε την τράπουλα και το αποτέλεσμα είναι το "Game on", το παιχνίδι, με τα iconic Monogram flowers ή τους τέσσερις άσσους, αυτούς που έκρυβε στο μανίκι του ο σχεδιαστής.

Τόσο το film όσο και τα looks παίζουν με τις αντιθέσεις και τις οφθαλμαπάτες,για να εκφράσουν την πολυμορφία και ευελιξία των ρούχων και αξεσουάρ. Το μονόγραμμα στολίζει μερικά από τα πιο stylish και iconic αξεσουάρ, ενώ η τράπουλα κοσμεί και αυτή πολλά από τα fashion pieces. 

Οι γραμμές θα μπορούσαν να εμπνέονται  από το καλλιτεχνικό κίνημα του φουτουρισμού, τα χρώματα από τους πίνακες του Μondrian και Κandinsky ενώ δεν λείπουν αναφορές στο παρελθόν της μόδας, όπως οι πομπώδεις βικτοριανοί γιακάδες που αναδύονται μέσα από στρατιωτικού τύπου parka.

"Κοίταξα προς μία κατεύθυνση που με καλούσε εδώ και καιρό, δεν είχα το χρόνο να γυρίσω στο παρελθόν, να ανακαλύψω τη μια έμπνευση μετά την άλλη. Αυτή η συλλογή είναι μια εξερεύνηση της δικής μου δημιουργικής ταυτότητας", εξήγησε ο Ghesquière.

 Δείτε τα εντυπωσιακά looks:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.