Kίνηση, glam, party: Η συλλογή υψηλής ραπτικής του Alexandre Vauthier είχε απ' όλα

Photo credits: Pixel Formula

Ένα εντυπωσιακό show

Γνωστός για τα λεπτομερή και περίπλοκα σχέδιά του, ο Alexandre Vauthier είναι ένας οίκος μόδας που αναδεικνύει τα highlights της γαλλικής μόδας περιπλέκοντας τα μοναδικά με τις διεθνείς επιρροές. H συλλογή Haute Couture του Alexandre Vauthier για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 βασίζεται σε αυτήν την κληρονομιά.

To show, που παρουσιάστηκε στο Παρίσι, περιλαμβάνει μια σειρά από εντυπωσιακά και δημιουργικά σχέδια. Οι παγιέτες, οι αιχμηρές σιλουέτες, τα φτερά και τα βολάν είναι στοιχεία που εμφανίστηκαν στην πασαρέλα σε έντονα χρώματα όπως το έντονο κόκκινο και το ασημί και προκάλεσαν αίσθηση.

Με φορέματα, σακάκια και γούνινα jackets, ο Alexandre Vauthier υπενθύμισε όλους τους λόγους που λατρεύουμε την haute couture. Τόσο κομψή όσο και τολμηρή, η συλλογή του είναι κάτι που πρέπει να δουν οι λάτρεις της υψηλής ραπτικής.

Ακόμα, ο σχεδιαστής ανέδειξε την sexy πλευρά της μούσας του, με ανατρεπτικά cut outs και δυναμικά κοστούμια. Οι λεπτομέρειες ήρθαν να προσθέσουν θεατρικότητα και κίνηση στα ενδύματα, τα οποία παρά τις προσθήκες παρέμειναν προσανατολισμένα στην ευελιξία. O ίδιος είχε την κίνηση στο μυαλό του όταν σχεδίαζε τη συλλογή.

«Ήμουν πραγματικά προβληματισμένος τους τελευταίους 24 μήνες. Κοίταξα την ιστορία και μετά από μια δύσκολη στιγμή όπως αυτή, υπάρχει μια έκρηξη ενέργειας», είπε, σημειώνοντας ότι εμπνεύστηκε από την τέχνη, την αρχιτεκτονική και τη μόδα της δεκαετίας του '20 Roaring στο Παρίσι και το Βερολίνο.

Ήταν μια collection με έντονη διάθεση για glam και party!

Δείτε τα πιο εντυπωσιακά looks στη gallery που ακολουθεί:
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.