Proenza Schouler S/S 2023: Μια συλλογή εμπνευσμένη από το κουβανέζικο καλοκαίρι

Getty/Ideal Image

Ο Jack McCollough και Lazaro Hernandez εξερεύνησαν τα latin στοιχεία,

H NYFW βρίσκεται σε εξέλιξη και, μπορεί οι λαχταριστές Fendi Baguettes του Kim Jones και Marc Jacobs σε ένα επετειακό show που έκλεισε η Linda Evangelista να συγκέντρωσαν όλα τα φώτα της μόδας, όμως ένα άλλο δίδυμο It Boys κατάφερε ήσυχα να ξεχωρίσει.

Η Arca, η τρανς μουσικός από τη Βενεζουέλα, άνοιξε το show των Proenza Schouler. Ο Jack McCollough και Lazaro Hernandez εξερεύνησαν τα latin στοιχεία, όπως τα βολάν φλαμένκο τους πλούσιους ποδόγυρους των παντελονιών καμπάνα, των polka dots σε όλα τα μεγέθη και τα bell sleeves, τόσο μακριά και θεατρικά που έφταναν κάτω από το γόνατο.

Στο παρελθόν, είχαν την τάση να αναφέρουν τις ταξιδιωτικές περιπέτειες ή τον στενό κύκλο των γυναικών φίλων τους ως επιρροές. Αλλά μετά το show, ο Hernandez θέλησε να μιλήσει για τις ρίζες του στην Κούβα.
Τα μοντέλα φορούσαν τα μαλλιά τους βρεγμένα και το δέρμα τους dewy. Έμοιαζαν σαν να κατέβηκαν μόλις από το dance floor ή να βγήκαν από τη θάλασσα. Με βίντεο με καταρράκτες να προβάλλονται στους μαρμάρινους τοίχους του χώρου και ένα soundtrack που προκαλούσε ASMR , η συλλογή σε έφερνε πιο κοντά στη φύση από την περασμένη σεζόν. Κροσέ sets, διάφανα πουκάμισα και φορέματα από δαντέλα που αποκάλυπταν τις θηλές, παιχνιδιάρικοι όγκοι που «φώναζαν ταπεραμέντο» η συλλογή έμοιαζε σαν οι σχεδιαστές να θελαν να κρατήσουν ένα καλοκαιρινό συναίσθημα για όσο περισσότερο μπορούν.

Κοιτώντας τα looks, μπορούμε να πούμε ότι το πέτυχαν.

Δείτε τι εννούμε στη gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.