Shopping Alert: Το 90's slip φόρεμα είναι must - 6 στιλάτα κομμάτια

Instagram/chloelecareux

Το slip φόρεμα της άνοιξης που θέλεις να αγοράσεις

Το slip φόρεμα είναι ένα από τα λίγα κομμάτια της ντουλάπας μας, που κατάφερε να κρατήσει και να διατηρήσει μια θέση ανάμεσα στη βασική μας γκαρνταρόμπα. Μαζί με το μαύρο blazer, την καπαρντίνα και το τζιν παντελόνι, το slip φόρεμα είναι για πάντα. Φυσικά και τα βασικά κομμάτια δεν χαρακτηρίζονται μόνο από την διαχρονικότητά τους, αλλά και από την ικανότητά τους να φοριούνται όλη την ημέρα, ανάλογα με το styling.

Το slip φόρεμα λοιπόν είναι εξαιρετικά versatile και παρά το τιραντάκι του, μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές τους χρόνου. Φέτος την άνοιξη συνδύασέ το με ένα t-shirt, ένα blazer, ένα tank top ή με ένα πλεκτό cardigan. Στην παρακάτω λίστα σου έχουμε 6 στιλάτα κομμάτια για να επενδύσεις και να ενισχύσεις την ντουλάπα σου. Αγόρασε το αγαπημένο σου με ένα απλό κλικ. Καλά ψώνια!

1. JW Anderson - Από μετάξι, σε χαλαρή και flared γραμμή - Βρες το εδώ

 

2. Boss Orange - Σε στιλ tie dye - Βρες το εδώ

 

3. AllSaints - Με ντραπέ λαιμόκοψη - Βρες το εδώ

 

4. Answear Lab - Polka-dot - Βρες το εδώ

 

5. Samsoe Samsoe - Με Ανακυκλωμένος πολυεστέρας - Βρες το εδώ

 

6. MAX&Co. - Maxi - Βρες το εδώ


Δώσε νέα διάσταση στη ζωή σου με τις ανανεωμένες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από το JennyGr. Ανακάλυψε τις κρυμμένες δυνατότητές σου και μάθε όλες τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Μην μένεις μόνο στο slip φόρεμα, εκμεταλλεύσου τα ανανεωμένα ζώδια του JennyGr και δες τι σου επιφυλάσσει η καθημερινότητα. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.