3+1 Τρόποι για glam Saturday looks

Η σωστή επιλογή κι ο συνδυασμός των αξεσουάρ θα σας τα χαρίσει.

Τα αξεσουάρ είναι αυτά που μπορούν να δώσουν τη διάθεση που θέλετε στις εμφανίσεις σας κι ιδιαίτερα στα βραδινά looks σας. Η σωστή επιλογή των αξεσουάρ κι ο συνδυασμός τους μπορούν να σας χαρίσουν chic & glam στιλιστικό αποτέλεσμα χωρίς να χρειαστείτε τίποτα περισσότερο για τη βραδινή έξοδο του Σαββάτου. Αυτό που θα πρέπει να έχετε στο νου σας είναι πως η υπερβολή τους καμιά φορά φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα από μία στιλάτη, βραδινή εμφάνιση με λάμψη. Πιο συγκεκριμένα:

  • Επιλέξτε το shinny clutch με παγιέτες ή ένα μεταλλικό clutch bag ή ένα μικρό τσαντάκι με ιδιαίτερες λεπτομέρειες κι απογειώστε το σκουρόχρωμο ντύσιμό σας.
  • Οι χρυσές λεπτομέρειες ή οι λαμπεροί λίθοι στις γόβες σας μπορούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις γι αυτό επενδύστε σε ένα ζευγάρι. Εναλλακτικά, τα «στολισμένα» ψηλοτάκουνα μποτάκια με αλυσίδες ή τρουκς ή μεταλλικές υφές θα ικανοποιήσουν τις λάτρεις των booties.
  • «Κλείστε» με μία ζώνη-κόσμημα το μίνιμαλ μονόχρωμο φόρεμα σας και μετατρέψτε το σε ένα εκθαμβωτικό κομμάτι.
  • Κοσμήματα! Η λέξη-κλειδί για εντυπωσιακά glam Saturday looks. Τιμήστε τα κορίτσια είτε σε ένα λαμπερό collar-κολιέ είτε σε μεγάλα σκουλαρίκια είτε σε ένα επιβλητικό cuff είτε στα δαχτυλίδια φορεμένα πολλά μαζί ή κι ένα μόνο του, αν είναι ξεχωριστό. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αποφύγετε την υπερβολή καθώς αρκεί μόνο μία «πινελιά» για να πετύχετε μοδάτα βραδινά looks.
[gallery-316680] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.