#thecoolchef: Carpaccio με ρόκα, wasabi και παρμεζάνα

Υλικά: 

500γρ φιλέτο μοσχαρίσιο

1 πάστα Wasabi

Ρόκα

Μερικά φλέικς παρμεζάνα

1 λεμόνι

Ελαιόλαδο

Αλάτι-πιπέρι

Παρασκευή 

Ζητάμε από το χασάπη μας να μας καθαρίσει το φιλέτο. Σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε την πάστα με λίγο νερό ώστε να μπορέσουμε να το απλώσουμε στο φιλέτο να πάει παντού και το κάνουμε καραμέλα με μεμβράνη. Το αφήνουμε 1-2 ώρες στην κατάψυξη να μαριναριστεί και να μπορούμε να το κόψουμε.

Σε ένα παγωμένο πιάτο κόβουμε ψηλές φέτες και το απλώνουμε ραντίζουμε με λίγο λεμόνι και ελαιόλαδο και με το χέρι μας προσπαθούμε να πάει παντού. Πασπαλίζουμε με μπόλικο χοντρό αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε με ρόκα και παρμεζάνα από πάνω αμέσως. 

Καλή όρεξη! 

Φωτογραφίες: Ιφιγένεια Φιλοπούλου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.