Angelina Jolie: Νέα αγωγή στον Brad Pitt - Τον κατηγορεί πως καταχράστηκε την περιουσία τους

coolhome.gr

Oι δικαστικές διαμάχες του ζευγαριού Angelina Jolie και Brad Pitt συνεχίζονται για το κτήμα στην Γαλλία και την εταιρεία κρασιών Miraval

Τι και αν έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε που Angelina Jolie υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στον Brad Pitt, οι διαμάχες συνεχίζονται με την μια αποκάλυψη να διαδέχεται την άλλη. Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, η Jolie μέσω του FBI είχε φέρει στην δημοσιότητα φωτογραφίες με μελανιές, οι οποίες σύμφωνα με την ίδια προέρχονταν από τον Pitt, κατά την διάρκεια πτήσης.

Αυτήν τη φορά έρχονται νέα στοιχεία στην υπόθεση του πολύκροτου διαζυγίου. Το 2019 ανακηρύχθηκαν νόμιμα άγαμοι οι δυο ηθοποιοί, ωστόσο έχουν ακόμη πολύ δρόμο, αφού υπάρχουν έντονες ασυμφωνίες στην επιμέλεια των παιδιών τους και το μοίρασμα της κοινής περιουσίας τους. Τίποτα δεν θυμίζει το κάποτε ερωτευμένο και φαινομενικά τέλεια ταιριαστό ζευγάρι, το οποίο ζούσε τον έρωτα του στην Γαλλία και τις ΗΠΑ. Το 2012 είχαν αποκτήσει μια έπαυλη μαζί με αμπελώνα, το Château Miraval. Η παραγωγή κρασιών δεν άργησε να έρθει με την ίδια επωνυμία.

H νέα δικαστική αγωγή της Angelina Jolie προς τον Brad Pitt

Εχθές όμως μια νέα αγωγή από την Jolie στον Pitt,κατατέθηκε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, ζητώντας αποζημίωση 250 εκατομμυρίων δολαρίων, κατηγορώντας τον ηθοποιό πρώην σύζυγό της, ότι καταχράστηκε τα έσοδα της επιχείρησης των κρασιών τους.

Στην αγωγή αναφέρεται ότι ο Pitt προσπάθησε να «μεταφέρει κρυφά περιουσιακά στοιχεία» από τη συνιδιοκτησία τους στους φίλους του και σε άλλες εταιρείες, ξόδεψε «εκατομμύρια σε ματαιόδοξα projects», όπως και 1 εκατομμύριο δολάρια για μια πισίνα και για ένα στούντιο ηχογράφησης (Studio Miraval), ενώ φέρεται να δώρισε ένα σοβαρό ποσοστό της εταιρείας σε έναν από τους φίλους του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Τhe Cut, η πρώην εταιρεία της Jolie, η Nouvel LLC, ισχυρίζεται ότι πρόθεση του ηθοποιού ήταν η ίδια «να μην “έβλεπε” ποτέ ούτε μια δεκάρα από τα κέρδη των δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων του Chateau Miraval». Η χθεσινή αυτή αγωγή από την Angelina, υποβλήθηκε από τη Nouvel LLC και αποτελεί στην ουσία τη νομική απάντηση στην αγωγή που είχε καταθέσει ο Pitt κατά της ηθοποιού με τον ισχυρισμό ότι πούλησε παράνομα το μερίδιό της, από το διάσημο Chateau Miraval. Η Jolie κατείχε τις μετοχές της στην εταιρεία κρασιών μέσω της εταιρείας της, Nouvel, αλλά τον περασμένο χρόνο, τις πούλησε στον κολοσσό των ποτών Stoli.

Kαι οι δικαστικές διαμάχες συνεχίζονται με το ζευγάρι να μην θυμίζει σε τίποτα το πώς ήταν η σχέση του, λίγα χρόνια πριν.