JLo & Ben Affleck γιόρτασαν τον Βαλεντίνο «χτυπώντας» matching τατουάζ

@jlo

«Η δέσμευση είναι σέξι»

Ο έρωτας Jennifer Lopez και Ben Affleck κρατά γερά, παρά τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να έχουν διαφωνίες και καυγάδες. Και ποιο ζευγάρι δεν έχει;

Το ζευγάρι που γνωρίστηκε πριν από περίπου 20 χρόνια και παντρεύτηκε με δυο τελετές το περασμένο καλοκαίρι, γιόρτασαν την πρώτη τους ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ως παντρεμένοι και, φυσικά, το έζησαν.

Jennifer Lopez και Ben Affleck, αποφάσισαν να κάνουν matching tattoos και ομολογουμένως τα βρήκαμε χαριτωμένα, όσο συνηθισμένη και αν είναι αυτή η τακτική. 

Σε νέα της ανάρτηση η Lopez δημοσίευσε στιγμές με τον Affleck, αποκαλύπτοντας παράλληλα τα νέα tattoo του ζευγαριού, τα οποία ήταν αφιερωμένα στη σχέση τους.

«Δέσμευση», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η λατίνα σταρ, μαζί με ένα emoji που συμβολίζει το άπειρο. «Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αγάπη μου», συμπλήρωσε JLo, αναφερόμενη στον αγαπημένο της Ben. Eνώ δεν έλειψαν και οι αναφορές στο νέο της άλμπουμ, γράφοντας χαρακτηριστικά "thisisusthen" και "thisisusnow". Τα βλέμματα έπεσαν επίσης και στο hashtag #commitmentissexy (η δέσμευση είναι σέξι).

To tattoo της Jennifer έχει το όνομα της, και του Ben μέσα σε ένα σύμβολο του απείρου, μαζί με ένα βέλος και επέλεξε να το κάνει στα πλευρά της.

Ενώ ο Affleck επέλεξε τα αρχικά τους, κάνοντας επίσης βέλη.

 Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Lopez, περιλαμβάνεται και ένα απίστευτα χαριτωμένο στιγμιότυπο του Affleck, και κοινές τους φωτογραφίες από στιγμές τους.