CELEBRITIES

H Jlo ανακοίνωσε το νέο της άλμπουμ για το 2023 - «This Is Me... Now»


Τόνια Τζάφερη

26 Νοεμβρίου 2022

H Jlo ανακοίνωσε το νέο της άλμπουμ για το 2023 - «This Is Me... Now»
@jlo
20 χρόνια πριν είχε κυκλοφορήσει το «This Is Me... Then». Πλέον η λατίνα τραγουδίστρια έρχεται να δείξει στο κοινό της το πως είναι σήμερα, μέσα από το νέο της άλμπουμ

Δυο δεκαετίες αργότερα και η Jlo εξακολουθεί να τραγουδά για τον αγαπημένο της Ben Affleck. Ωστόσο ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.

Ήταν το 2014 όταν η Jennifer Lopez είχε κυκλοφορήσει το τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο «A.K.A.». Οκτώ χρόνια μετά επιστρέφει με ένα άλμπουμ που ετοίμαζε εδώ και πολύ καιρό και όπως ανακοινώθηκε εχθές, θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες του 2023.

20 χρόνια μετά το άλμπουμ της «This Is Me... Then», η λατίνα στάρ φέρνει στο κοινό της το «This Is Me... Now», όπως θα λέγεται το νέο της άλμπουμ και απ' όσα ήδη γνωρίζουμε θα έχει και τραγούδι για τον αγαπημένο της Ben Affleck. Τι και αν τραγουδούσε το 2002 για εκείνον στα τραγούδια της, 2 δεκαετίες μετά, η Jlo εξακολουθεί μέχρι και σήμερα σε εκείνον να αφιερώνει τις επιτυχίες της.

Στο teaser, η Lopez χρησιμοποιεί το εξώφυλλο του παλιού της άλμπουμ για να μεταμορφωθεί ψηφιακά μέσα από την πάροδο των χρόνων στο σήμερα.

Το «This Is Me... Now» είναι το πρώτο άλμπουμ που γράφει και αναλαμβάνει την παραγωγή η ίδια, δύο δεκαετίες μετά το τρίτο της άλμπουμ «This Is Me...Then».

Να σημειωθεί πως η Jlo είχε προϊδεάσει γι' αυτήν την μεγάλη ανακοίνωση της, καθώς είχε μιλήσει στη Vogue για το τι μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές της από το τελευταίο της εγχείρημα.

«Αυτό το άλμπουμ είναι το πιο ειλικρινές πράγμα που έχω κάνει, το αποκορύφωμα του ποια είμαι ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης», είχε δηλώσει. «Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ξέρουν πράγματα για το τι μου συνέβη αλλά πραγματικά δεν έχουν ιδέα, και πολλές φορές είναι τόσο λάθος. Υπάρχει ένα μέρος του εαυτού μου, που έκρυβε μια πλευρά μου από όλους», συμπλήρωνε η Lopez.

H ίδια είχε προετοιμάσει τους fans και μέσα από τα social της όπου έσβησε όλες τις αναρτήσεις της από το instagram, προκειμένου να κάνει την μεγάλη ανακοίνωση του νέου της άλμπουμ. Το νέο άλμπουμ, σύμφωνα με την ίδια, υπόσχεται να καταγράψει «το συναισθηματικό, πνευματικό και ψυχολογικό ταξίδι που έχει κάνει τις δύο τελευταίες δεκαετίες».

Τα κομμάτια που θα υπάρχουν είναι εμπνευσμένα από εμπειρίες ζωής που η JLo ελπίζει ότι θα έχουν απήχηση στο παγκόσμιο κοινό της. Όπως και να έχει η ανακοίνωση του νέου της άλμπουμ 8 χρόνια μετά το τελευταίο της, έχει προκαλέσει ενθουσιασμό τόσο στους fans της, αλλά και σε όσους αγαπούν την pop.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.