CELEBRITIES

H JLo διέγραψε όλες τις αναρτήσεις της στο Instagram - Τι ετοιμάζει;


Τόνια Τζάφερη

24 Νοεμβρίου 2022

H JLo διέγραψε όλες τις αναρτήσεις της στο Instagram - Τι ετοιμάζει;
@splashnews
Η λατίνα σταρ έχει αφήσει τους θαυμαστές της να απορούν και κάτι μας λέει πως ετοιμάζει μια μεγάλη ανακοίνωση

Ολόμαυρες είναι πλέον οι εικόνες προφίλ που επικρατούν στους λογαριασμούς των social της Jennifer Lopez. Στο Instagram μάλιστα έχουν διαγραφεί όλες οι αναρτήσεις που είχε κάνει ως τώρα η γνωστή τραγουδίστρια και το μόνο που έχει μείνει είναι οι 226 εκατομμύρια followers και μια μαύρη εικόνα προφίλ.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στα υπόλοιπα social της JLo. Μπορεί οι δημοσιεύσεις από το Twitter και το TikTok account της να μην έχουν διαγραφεί, ωστόσο κι εκεί έχει πέσει μαύρη εικόνα στο προφίλ της. Και ενώ οι περισσότεροι fans είναι ιδιαίτερα μπερδεμένοι με την απόφαση της τραγουδίστριας, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος celebrity κάνει κάτι τέτοιο.

Όπως και στην περίπτωση της Beyonce, η οποία πριν την κυκλοφορία του έβδομου άλμπουμ της, «Renaissance», είχε «μηδενίσει» τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας αναστάτωση στο κοινό. Είναι γνωστή τακτική των διάσημων, πριν από κάποια μεγάλη και σπουδαία ανακοίνωση, να διαγράφουν όλο το feed τους.

Jenny.Gr
@splash

Να σημειωθεί πως το τελευταίο άλμπουμ της JLo, το «A.K.A.», κυκλοφόρησε το 2014. Και αν λάβουμε υπόψη τα όσα δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της στη Vogue για το τεύχος του Δεκεμβρίου, το επόμενο και 9ο στη σειρά άλμπουμ θα είναι «η αποκορύφωση του ποια είμαι, ως άνθρωπος και καλλιτέχνιδα».

Επομένως 8 χρόνια μετά, το μαύρο στους λογαριασμούς της, ίσως είναι η προετοιμασία/ προαναγγελία για την σπουδαία ανακοίνωση του επόμενου άλμπουμ της.

Τέλος να σημειωθεί πως η τελευταία ανάρτηση της JLo είχε γίνει μέσα σε λίγο χρόνο viral και πρόκειται για ένα αξιολάτρευτο βίντεο μαζί με τον σύζυγό της, Ben Affleck, όπου η ίδια καθόταν στα πόδια του και οι δυο τους χαμογελούσαν ευτυχισμένοι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.