CELEBRITIES

To βίντεο της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck είναι ό,τι πιο cute θα δεις σήμερα


Τόνια Τζάφερη

21 Νοεμβρίου 2022

To βίντεο της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck είναι ό,τι πιο cute θα δεις σήμερα
@jlo
To ζευγάρι μετά τα δημοσιεύματα για «σύννεφα» στον γάμο τους, δίνει την απάντηση του με ένα βίντεο που στάζει μέλι. Εμείς πάντως κολλήσαμε.

Ημέρες Ευχαριστιών πλησιάζουν στις ΗΠΑ και η JLo δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει πόσο ευγνώμων είναι για τον σύζυγο της, Ben Affleck. Είναι από τις λίγες φορές που δημοσιεύει η ίδια, μια πολύ τρυφερή στιγμή κατά την οποία κάθεται στην αγκαλιά του Affleck, με τους δυο να χαμογελούν πλατιά και να δείχνουν ευτυχισμένοι.

Στο βίντεο μάλιστα, ακούγεται και το απόσπασμα από το γνωστό τραγούδι της Pink, "Τry”, να λέει: «Παιδιά τα κατάφερα, βρήκα τον άνθρωπο που με κάνει περισσότερο ευτυχισμένη από ποτέ».

Ο Affleck άκρως γοητευτικός μασά για λίγο αμήχανα και έντονα την τσίχλα του, ρίχνοντας και εκείνος ένα χαμόγελο, με την Lopez να του έχει κάνει οριακά κεφαλοκλείδωμα και να χαμογελά, τραβώντας το βίντεο.

Το γνωστό ζευγάρι γνωρίστηκε πίσω στο 2002, κατά τα γυρίσματα της ταινίας "Gigli" και ενώ προγραμμάτιζαν να αρραβωνιαστούν, τελικά το 2004 χώρισαν. Μέχρι το 2021, όπου οι δυο τους συναντήθηκαν και πάλι, έχοντας αποκτήσει οικογένειες και έχοντας χωρίσει από τους πρώην συντρόφους τους.

Όσο για τους γάμους που ακολούθησαν φέτος, και τα γαμήλια ταξίδια τους, οι δυο τους φαίνεται να χάρηκαν την αγάπη και τον έρωτα τους, παρά τα δημοσιεύματα για «σύννεφα» στη σχέση τους, λόγω της ακαταστασίας του Affleck και της απίστευτα οργανωτικής προσωπικότητας της λατίνας τραγουδίστριας.

Όπως και να’ χει, οι Bennifer κρατούν γερά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.