TIME 100: Αυτοί είναι οι πιο επιδραστικοί άνθρωποι στον κόσμο για το 2023

@time

Στη λίστα φιγουράρουν ονόματα όπως ο Michael B. Jordan, η Jennifer Coolidge, η Doja Cat και άλλοι

Κατάφεραν να κατακτήσουν τον τίτλο των πιο επιδραστικών ανθρώπων για το 2023, και αυτό γιατί η επιτυχία, η αναγνωρισιμότητα τους, αλλά και η επιρροή στο διεθνές κοινό ήταν τεράστια. H διάσημη λίστα του Time, έχει ξεχωρίσει συνολικά 100 άτομα από τον καλλιτεχνικό χώρο, έχει συλλέξει επίσης τα icons που έχουν ξεχωρίσει στη διεθνή βιομηχανία θεάματος για το 2023, όπως επίσης ανέδειξε και τα άτομα που πρωτοπόρησαν την χρονιά που διανύουμε.

Η φετινή λίστα του Time

Στην κατηγορία των «καλλιτεχνών», αναδεικνύεται ο Michael B. Jordan- ο ηθοποιός και παραγωγός που γνωρίσαμε από τον ρόλο του στο «Creed». Η παρουσιάστρια, ηθοποιός και επίσης παραγωγός, Drew Barrymore, βρίσκεται επίσης στην ίδια λίστα, συν τη Salma, Hayek Pinault, τον ηθοποιό Austin Butler και τον τραγουδιστή Steve Lacy.

Επόμενη κατηγορία είναι τα «Icons» που έχουν ξεχωρίσει για το 2023. Εδώ βλέπουμε ονόματα όπως αυτό της Jennifer Coolidge, του Βασιλιά πλέον Κάρολου, του Pedro Pascal και άλλων. Μάλιστα η Jennifer Coolidge, σε συνέντευξη της που έδωσε στο περιοδικό, μοιράστηκε και μια συμβουλή για τις νεαρότερες γυναίκες. Στην ουσία τις προέτρεψε να μην ανησυχούν για το αν θα αρέσουν στους άλλους και να βρουν τον δρόμο τους: «Πέρασα ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου, προσπαθώντας να κατακτήσω αγόρια, τα οποία δεν με ήθελαν- από το να ασχοληθώ απλά με τη δουλειά μου και με τον εαυτό μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στην κατηγορία με τους «πρωτοπόρους της χρονιάς», έχουμε στην κορυφή την Doja Cat, στη συνέχεια τη Bella Hadid αλλά και τον MrBeast (YouTuber και φιλάνθρωπο).

Όσο αφορά τους «leaders» του 2023, εδώ έχουμε την Οlena Zelenska (σύζυγος του Volodymyr Zelenskyy), τον Samuel Alito, την Janet Yellen και άλλους.

Μπορείς να δεις εδώ, αναλυτικά τη λίστα του Time, με τα πρόσωπα που ξεχώρισαν για το 2023.