Η Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει γρήγορα - Πήγε στο κτήμα Σάντριγχαμ για να δει τον Βασιλιά Κάρολο

Splash News

Όλα τα νεότερα για την υγεία της

Οι προηγούμενες ημέρς ήταν χωρίς καμία αμφιβολία ιδιαίτερα δύσκολες για τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αναφέρομαι στην ανακοίνωση που έκαναν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ σχετικά με την υγεία του βασιλιά Καρόλου, πως δηλαδή δίνει μάχη με τον καρκίνο. Ευτυχώς η κατάστασή του είναι αντιμετωπίσιμη, σύμφωνα με τους γιατρούς, αφού ο καρκίνος βρίσκεται σε αρχικό στάδιο.

Τώρα έχουμε πολύ ευχάριστα νέα που θέλω να μοιραστώ μαζί σου. Η dailymail δημοσίευσε πως η Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει γρήγορα, μετά την επιτυχή προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά πριν από τρεις εβδομάδες.

Αυτό το βασίζουν στο ότι πια είναι σε θέση να ακολουθήσει τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους στο κτήμα Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ, όπου βρίσκεται ο πεθερός της, βασιλιάς Κάρολος.

«Η Κάθριν αναρρώνει καλά», αναφέρει η πηγή από το περιβάλλον της και κατόπιν προσθέτει: «Ανυπομονούσε να αλλάξει σκηνικό και θα μπορέσει να χαλαρώσει στο Νόρφολκ, ενώ τα παιδιά θα ξεσαλώνουν με τον Γουίλιαμ». 

Τι συμβαίνει τελικά με την υγεία της; 

Να σου θυμίσω πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας πήρε εξιτήριο πριν από 12 ημέρες από την κλινική του Λονδίνου, όπου είχε περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες.

Στη μοναδική δήλωση του Παλατιού του Κένσινγκτον σχετικά με την υγεία της, αναφέρθηκε το εξής: «Με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα πριν από το Πάσχα».

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες γύρω από το χειρουργείο της Κέιτ παραμένουν απόρρητες, ενώ το παλάτι έχει κάνει σαφές πως δεν πρόκειται για ασθένεια, όπως καρκίνο.

Άλλες βρετανικές πηγές τονίζουν πως υπήρξαν επιπλοκές μετά το χειρουργείο, και γι' αυτό χρειάζεται το μεγάλο διάστημα ανάρρωσης.