Αυτές είναι οι πιο σέξι σκηνές στο σινεμά, σύμφωνα με έρευνα

Κανείς δεν είπε ότι συμφωνούμε, βέβαια

Είναι μερικές ταινίες που συζητάς για την υπόθεση. Άλλες ταινίες που συζητάς για τους πρωταγωνιστές, άλλες για τη σκηνοθεσία, κι άλλες επειδή οι ερωτικές σκηνές κάπως σε σημάδεψαν. Με αυτές ακριβώς θα ασχοληθούμε σ’ αυτό το άρθρο.

Χρησιμοποιώντας δεδομένα της Google, η εταιρεία με sex toys και σεξουαλικά βοηθήματα LELO, βρήκε τις ερωτικές σκηνές που ψάχνει περισσότερο το κοινό. Θεωρούνται τόσο iconic που πολλοί τις έβλεπαν ξανά και ξανά.

Παρακάτω, λοιπόν, δες τις πιο δημοφιλείς και καλύτερες, σύμφωνα με τους χρήστες τις Google, ερωτικές σκηνές του σινεμά.

Eyes Wide Shut

Είναι η ταινία με τις περισσότερες αναζητήσεις για σκηνές σεξ. Είτε συμφωνείς είτε όχι, δεν μπορείς παρά να παραδεχτείς ότι ο Τομ Κρουζ και η Νικόλ Κίντμαν είχαν σοβαρή ερωτική χημεία -έχουν υπάρξει και παντρεμένοι, άλλωστε.

Blue is the Warmest Color

Στη δεύτερη θέση, έχουμε την ταινία που απασχόλησε πολύ, όταν κυκλοφόρησε. Ήταν η πρώτη φορά που είδαμε όλες τις εκφάνσεις μίας λεσβιακής σχέσης σε ταινία ευρείας αποδοχής.

Mulholland Drive

Τρίτη έρχεται μία ταινία που κατάφερε να αποτυπώσει τη σεξουαλική διάδραση ενός ακόμη ζευγαριού γυναικών, παντρεύοντας τον αισθησιασμό με το μυστήριο.

Titanic

Εντάξει, εδώ δεν είδαμε παρά ένα χέρι σε ένα τζάμι. Ωστόσο, το πάθος που έβγαλε αυτή η σκηνή, χωρίς να δείξει ούτε έναν γυμνό άνθρωπο, δεν έχει ξεπεραστεί.

Last Tango in Paris

Ένα ερωτικό δράμα που, στην εποχή του, ήταν σαν το σημερινό 50 Shades of Grey.