Η ομορφιά δεν έχει ηλικία: 60χρονη στέφθηκε Miss Buenos Aires και θα διαγωνιστεί στα Miss Universe

Instagram @miss.universo_buenos_aires

Η Αλεξάντρα Ροντρίγκιεζ απέδειξε περίτρανα πως η ομορφιά δεν έχει ηλιακό όριο

35 γυναίκες ηλικίας 18-73 ετών συμμετείχαν στα καλλιστεία του Buenos Aires, ωστόσο εκείνη που κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο τίτλο και να στεφθεί Μις Buenos Aires είναι η 60χρονη Αλεξάντρα Ροντρίγκιεζ, η οποία σε λίγες ημέρες θα διαγωνιστεί για τον τίτλο της Miss Universe.

Η 60χρονη γυναίκα, η οποία είναι δημοσιογράφος και δικηγόρος, αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για όλες τις γυναίκες εκεί έξω, προκειμένου να τολμήσουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, αψηφώντας τα εμπόδια που θεωρούν ότι υπάρχουν στη ζωή τους. 

Χαρούμενη και συγκινημένη, σχολίασε σχετικά με αυτή τη νίκη στη «The Independent»: «Είμαι ενθουσιασμένη που αντιπροσωπεύω αυτό το νέο παράδειγμα στους διαγωνισμούς ομορφιάς, επειδή εγκαινιάζουμε ένα νέο στάδιο όπου οι γυναίκες δεν είναι μόνο η φυσική τους ομορφιά, αλλά ένα ολόκληρο σύστημα αξιών. Είμαι το πρώτο άτομο αυτής της γενιάς που το ξεκινάει».

Και συμπλήρωσε, αναφερόμενη στην απόφαση των κριτών: «Πιστεύω ότι οι κριτές είδαν την αυτοπεποίθηση και το πάθος μου να εκπροσωπήσω τις γυναίκες της γενιάς μου».

Η Αλεξάντρα Ροντρίγκιεζ στις 25 Μαΐου θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό Miss Universe, που θα διεξαχθεί στη χώρα της, προκειμένου να βρεθεί η εκπρόσωπος για τα Μις Υφήλιος, και εφόσον καταφέρει να κερδίσει τον τίτλο θα είναι εκείνη που θα συμμετάσχει στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό, σπάζοντας τα κοινωνικά στερεότυπα που αφορούν στην ηλικία της γυναίκας. 

Αφού διάβασες για την Αλεξάντρα Ροντρίγκιεζ, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.