Πώς ένα δώρο γενεθλίων μπορεί να είναι τόσο σημαντικό για τη ζωή σου

 

Φάγαμε, ήπιαμε, γελάσαμε, σχολιάσαμε και φυσικά στο τέλος της βραδιάς εγώ με την αδερφή μου στον καναπέ ανοίξαμε τα δώρα μου. Κάθε φορά που κάνω unboxing δώρα που μου έχουν προσφέρει δικοί μου άνθρωποι, νιώθω απίστευτη χαρά. Κάθε ένα ξεχωριστό, ιδιαίτερο, συνδυάζει τις δικές μου ανάγκες, το δικό μου γούστο με το δικό τους και κοιτώντας το ακόμα και μετά από πολλά χρόνια, μου ξυπνάνε αναμνήσεις από στιγμές που έχω ζήσει με αυτό το άτομο.  Και πάντα νιώθω ικανοποιημένη μόνο που κρατάω ένα κουτί με περιτύλιγμα στα χέρια μου και δεν ξέρω τι περιέχει, γιατί σημασία έχει η κίνηση και το άτομο που μου προσέφερε το δώρο και όχι το περιεχόμενο.

Φέτος λοιπόν είναι μία ιδιαίτερη χρονιά για εμένα και αυτά τα γενέθλια θα τα θυμάμαι για πολλά χρόνια, καθώς έλαβα ένα σημαντικό, ξεχωριστό, ιδιαίτερο δώρο, από ένα επίσης σημαντικό άνθρωπο της ζωής μου, που έχει τεράστια σημασία για εμένα και αν συνεχίσετε την ανάγνωση παρακάτω θα δείτε ότι έχει και για εσάς.

Το περιεχόμενο του δώρου - αν μπορώ να το περιγράψω - είναι η υπενθύμιση. Ξέρετε στις ημέρες μας είναι σημαντικό να ανακαλύπτουμε τρόπους να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας όλα όσα είναι σημαντικά γι αυτόν. Στην έντονη καθημερινότητα που ζούμε, με το άγχος να μας κυριεύει, αμελούμε βασικά θέματα, τα οποία αφορούν ακόμα και την υγεία μας. Και ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια είναι η πρόληψη, κλισέ, όμως πραγματικότητα: «Η πρόληψη σώζει ζωές» και είναι λάθος να θεωρούμε ότι γίνεται μία φορά το χρόνο. Δύο, τρεις, κάθε μήνα, κάθε εβδομάδα, όποτε είναι απαραίτητο. Το μόνο που χρειαζόμαστε λοιπόν είναι ένα «μαγικό καμπανάκι» ή αν είναι εφικτό ένα μήνυμα υπενθύμισης πως τώρα είναι η στιγμή να ασχοληθούμε με αυτό το θέμα.

Ο σύντροφός μου που είμαστε μαζί 10 χρόνια, αποφάσισε φέτος εκτός από την πεντανόστιμη τούρτα να μου κάνει δώρο ένα μήνυμα υπενθύμισης. Όχι, δε μου αγόρασε κάποιο ξυπνητήρι, ούτε κάποιο κινητό τελευταίας τεχνολογίας-αν και σε δεύτερη φάση, ίσως του ζητήσω και κάτι τέτοιο. Φέτος το δώρο του ήταν το μήνυμα υπενθύμισης για ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα της ζωής, την πρόληψη στη μάχη κατά του Καρκίνου του Μαστού. Το www.pinkalert.gr είναι το site, το μέσο που όλα αυτά τα κάνει πραγματικότητα. Πίστεψέ με, ως beauty editor που καθημερινά για τόσα χρόνια, επισκέπτομαι τόσα sites, κάτι ανάλογο δεν έχω δει.

Σε αυτό τον ιστότοπο κρύβεται μία από τις πιο σημαντικές υπενθυμίσεις που μπορεί μία γυναίκα να έχει στη ζωή της.

Η υπενθύμιση ότι η πρόληψη σώζει ζωές...
Η
υπενθύμιση ότι πρέπει να εξετάζουμε μόνες μας το στήθος μας και να μη χάνουμε το ετήσιο ραντεβού με το γιατρό μας...
Η υπενθύμιση ότι η μαστογραφία είναι τόσο απαραίτητη, όπως είναι τόσα ακόμα πράγματα στην καθημερινότητά μας και έχουμε υποχρέωση να μην την αμελούμε...

Μία υπενθύμιση που όλες οι γυναίκες αξίζουν να έχουν και τώρα μπορούν, μέσα από το site της AVON, www.pinkalert.gr. Είναι φοβερό το γεγονός ότι ένα “κλικ” μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μαμά, την κόρη, τη σύζυγο, τη φίλη σου. Και είμαι τρομερά υπερήφανη που ο σύζυγός μου στήριξε αυτή την προσπάθεια ενημέρωσης, μου έκανε αυτό το σημαντικό δώρο και εγώ αντίστοιχα θέλω να το μοιραστώ μαζί σας, όπως μοιράζομαι καθημερινά τόσες μου σκέψεις. 

Εγώ με τη σειρά μου στηρίζω αυτή την προσπάθεια ενημέρωσης και θα χαιρόμουν πολύ να κάνεις το ίδιο. Γιατί είναι ωραίος ο κόσμος της ομορφιάς, είναι μοναδικό το γεγονός ότι εμείς οι γυναίκες κυριαρχούμε μέσα σε αυτόν, αλλά η αλήθεια είναι ότι το πιο σημαντικό κομμάτι της είναι η υγεία μας. Και αυτή μπορούμε να την προφυλάσσουμε με τη σωστή ενημέρωση, με  την πρόληψη, μέσα από ένα "alert". Ένα Pink Alert, που μας θυμίζει τη σημασία της πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού. Το Pink Alert είναι ένα μήνυμα αγάπης για τη ζωή και πάνω από όλα έχει εσένα, εμένα, εμάς. #ΠΡΩΤΑΕΣΥ και μετά όλοι οι άλλοι που οφείλουν να στηρίξουν ένα από τα πιο σημαντικά έργα που έχει γίνει ποτέ για τη γυναίκα.

Και ο τρόπος είναι ακόμα πιο εύκολος, αφού το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι ένα απλό share το Pink Alert του μήνα στα social media των αγαπημένων γυναικών της ζωής σου. Και αυτό το share, η κοινοποίηση μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μαμά, την κόρη, τη σύζυγο, τη φίλη σου!

Η υγεία του στήθους είναι στο χέρι μας. Ο φόβος και η άγνοια δεν έχουν βοηθήσει ποτέ κανέναν. STAY ALERT  και βοήθησε τους πάντες να μείνουν ALERT, μέσα από το www.pinkalert.gr

Αυτό είναι το καλύτερο δώρο που μου έκανε ποτέ κάποιος. Εγώ το κάνω σε εσένα και εσύ κάντο σε όλους τους υπόλοιπους!

Στήριξε κι εσύ αυτή την προσπάθεια ενημέρωσης, στέλνοντας ένα #PINKALERT στις γυναίκες της ζωή σου. Μπορείς αν θες να συμβάλεις ακόμα περισσότερο, αγοράζοντας ένα από τα προϊόντα της Avon με τη ροζ κορδέλα, όπου το καθαρό ποσό από την αγορά κάθε προϊόντος διατίθεται αποκλειστικά σε δράσεις που αφορούν την Εκστρατεία.

Η Εκστρατεία ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού που ξεκίνησε, το 1992 και έως σήμερα συνεχίζει να συγκεντρώνει χρήματα και να παρέχει ενημέρωση για την ασθένεια, που επηρεάζει τη ζωή χιλιάδων γυναικών.

Η Avon συμμετέχει σε αυτό το σημαντικό έργο για το κοινό καλό όλων μας. Το brand ομορφιάς που εκατομμύρια γυναίκες εμπιστευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια παγκοσμίως ανακοίνωσε μία σειρά δράσεων στο πλαίσιο του προγράμματος «η ΥΠΟΣΧΕΣΗ της Avon». Μία υπόσχεση να βοηθήσει κάθε γυναίκα να μάθει τους κινδύνους που ευνοούν την εμφάνιση καρκίνου του μαστού, να αναγνωρίσει τα σημάδια και να ξέρει τι πρέπει να κάνει εάν χρειαστεί ιατρικές συμβουλές.

Μπορείς κι εσύ να στηρίξεις αυτή την προσπάθεια και να είσαι #PINKALERT!
Με ένα κλικ στο www.pinkalert.gr