Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή: Τι θα δούμε στα Μουσεία της Αθήνας και της Άνδρου μέχρι το 2024 – Μία πρώτη ματιά στην έκθεση της Αλεξάνδρας Αθανασιάδη

Το Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή ανακοίνωσε τον εκθεσιακό προγραμματισμό για τα επόμενα δύο χρόνια, καθώς και την αναδρομική έκθεση αφιερωμένη στην Αλεξάνδρα Αθανασιάδη, με τίτλο «Πλάθοντας το άυλο» που θα παρουσιάσει στο Μουσείο της Άνδρου

Το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή ανακοίνωσε χθες σε συνέντευξη Τύπου την αναδρομική έκθεση της Αλεξάνδρας Αθανασιάδη «Πλάθοντας το άυλο» στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στην Άνδρο (3 Ιουλίου-2 Οκτωβρίου 2022), καθώς και τον εκθεσιακό προγραμματισμό του Ιδρύματος για την περίοδο 2022-2024.

Ας δούμε πρώτα αναλυτικά το πρόγραμμα των εκθέσεων που θα φιλοξενήσει το Ίδρυμα σε Αθήνα και Άνδρο και στην συνέχεια την παρουσίαση της νέας αναδρομικής έκθεσης της Α. Αθανασιάδη.

Ο Φώτης Κόντογλου και η επιρροή του στους νεότερους

Η επικείμενη έκθεση με τίτλο «Ο Φώτης Κόντογλου και η επιρροή του στους νεότερους» είναι ένα επετειακό αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από την Εθνική συμφορά του ξεριζωμού του Ελληνισμού της Ιωνίας από τις μακραίωνες εστίες της. Είναι όμως και η επέτειος των τριών χρόνων από την έναρξη λειτουργίας του χώρου όπου δραστηριοποιούμαστε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr