Αυτή είναι η θεωρία για τη Monica και τον Ross απ' τα Φιλαράκια που συζητάει όλο το internet

Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018
15625145_1910519959175821_5038985794946072576_n_1.jpg

Από τότε που το Netlix ξεκίνησε να παίζει τα φιλαράκια, ο κόσμος βούτηξε σε μια '90s νοσταλγία. Το διάσημο sitcom έχει αποκτήσει μια νέα γενιά θεατών, από την οποία προκύπτουν συνέχεια νέες παρατηρήσεις για τους χαρακτήρες και την πλοκή (πώς κατάφερναν όλοι αυτοί οι άνθρωποι με τις χαμηλόμισθες δουλειές να μένουν σε τέτοια διαμερίσματα στη Νέα Υόρκη;) αλλά και νέα fan theories.

Διαβάστε επίσης: Πόσο θα κόστιζε σήμερα να μείνεις στο διαμέρισμα από τα «Φιλαράκια»

Μία από αυτές πυροδοτήθηκε από τη συγγραφέα και κωμικό Emily Heller, η οποία εξάπλωσε μια σειρά από αντιπαραθέσεις στο internet με τη διχαστική της θεωρία.

Η Heller συνειδητοποίησε οτι αν η Monica και ο Ross δεν ήταν αδέρφια, όλοι θα έπαιρναν το μέρος της Carol στο διαζύγιο. Παρόλο που μετά προσπάθησε αρκετά να εξηγήσει ότι αυτό δεν ήταν τόσο προσβολή στον Ross, όσο κομπλιμέντο στην Carol, η Heller τροφοδότησε τους fans της σειράς με το υλικό που χρειαζόντουσαν για να βγάλουν την αντιπάθειά τους προς τον χαρακτήρα του.

 

Could this be any more true? pic.twitter.com/jPaLec6xaY

Πολλοί από τους σχολιαστές του tweet παραδέχοναι ότι διαχρονικά πίστευαν οτι ο Ross δεν ταιριάζει με το υπόλοιπο γκρουπ, ενώ υπάρχουν και αυτοί που δεν μπορούν να φανταστούν τη σειρά χωρίς αυτόν.

Εσάς πώς σας φαίνεται αυτή η θεωρία;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How are your New Years resolutions going?

A post shared by Friends (@friends) on