UPDATE #NOW

Η πρώτη έκθεση για την Amy Winehouse είναι γεγονός


The Jennettes

20 Δεκεμβρίου 2019

Η πρώτη έκθεση για την Amy Winehouse είναι γεγονός

Η πρώτη έκθεση Amy Winehouse στις Ηνωμένες Πολιτείες θα πραγματοποιηθεί στο μουσείο Grammy στο Los Angeles τον επόμενο μήνα.

Η Recording Academy δήλωσε στο ότι τα δημοφιλή ρούχα της Βρετανίδας τραφουδίστριας - συμπεριλαμβανομένου και του φορέματος της που φορούσε στην τελευταία της παράσταση στο Βελιγράδι το 2011 - οι χειρόγραφοι στίχοι και τα βίντεο από το σπίτι και το προσωπικό της αρχείο θα υπάρχουν στην έκθεση. Η εκδήλωση ανοίγει στις 17 Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Απριλίου.

Η Winehouse πέθανε στις 23 Ιουλίου 2011 στο σπίτι της στο Λονδίνο από αλκοολική δηλητηρίαση στην ηλικία των 27. Είχε κυκλοφορήσει μόνο δύο άλμπουμ "Frank" και "Back to Black", αλλά είχε τεράστιο αντίκτυπο στους οπαδούς της μουσικής της και τους συνομηλίκους της. Κέρδισε πέντε Grammys.

Η τραγουδίστρια του "Rehab" και "You Know I’m No Good", ήταν επίσης γνωστή για την εμφάνισή της, τα τατουάζ της και το χαρακτηριστικό eyeliner που φορούσε πάντα στα μάτια της.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει επίσης custom-made φορέματα, το κίτρινο φόρεμα της Preen Power και το κόκκινο δερμάτινο πορτοφόλι Moschino από το βραβείο BRIT 2007. "Είχε ένα σαφές όραμα για το ποια ήταν και τι ήθελε να δει ο κόσμος", ανέφερε σε μια δήλωση η στυλίστρια της Winehouse, Naomi Parry. "Η συνεργασία με την Amy ήταν ένας από τους πιο ικανοποιητικούς και δημιουργικούς μου χρόνους στην καριέρα μου. Είμαι ενθουσιασμένη για τον κόσμο που θα δει τελικά την εμφάνιση που δημιουργήσαμε για εκείνη και δεν πρόλαβε να φορέσει."  Πολλά από τα στοιχεία θα δημοπρατηθούν για να ωφεληθεί το Ίδρυμα Amy Winehouse, το οποίο εργάζεται για την πρόληψη των επιπτώσεων της κατάχρησης ναρκωτικών και αλκοόλ στους νέους. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις Δημοπρασίες Julien's στο Beverly Hills, στην Καλιφόρνια, στις 6-7 Νοεμβρίου του 2021.