5 λόγοι να ξεκινήσετε το The Office, την πιο fun σειρά που έρχεται τον Οκτώβριο στο Netflix

Πριν από 3-4 χρόνια, ανακάλυψα τη βρετανική σειρά "The Office", δημιούργημα του αγαπημένου μου κωμικού Ricky Gervais. Πανέξυπνο φλεγματικό χιούμορ, που δυστυχώς διήρκεσε μόλις 2 κύκλους. Ο Gervais ωστόσο, δεν το άφησε να περάσει έτσι και έγινε ο παραγωγός της αμερικάνικης εκδοχής.

9 κύκλοι ατελείωτων κωμικών στιγμών, που διαδραματίζονται σε ένα γραφείο που πουλά χαρτί και σε κάνουν να ταυτίζεσαι κάθε 2 λεπτά. Ο ενοχλητικός τύπος του HR, το αφεντικό που νομίζει «ότι είμαστε μία οικογένεια», ένας έρωτας που γεννιέται στο γραφείο. Μετά τα Φιλαράκια, το "The Office" είναι η κωμική σειρά που πρέπει να δείτε, ειδικά αν είστε πεσμένοι αυτήν την περίοδο. Για εμένα πάντως, ήταν το αντίδοτο στην καραντίνα.

Τα εξαιρετικά νέα είναι ότι η πλατφόρμα Netflix φέρνει στις οθόνες μας το Office. Από τις 23 Οκτωβρίου, κάνουμε cocooning με τη σειρά που έγραψε ιστορία. Και αν δεν σας έχω πείσει ακόμα, ακολουθούν 5 λόγοι για να ξεκινήσετε τη σειρά σε λίγες εβδομάδες.

Το αφεντικό που (δεν) θα θέλαμε να έχουμε

Ο Michael Scott a.k.a Steve Carrell είναι αυτός ο χαρακτήρας που δεν ξέρεις αν θέλεις για κολλητό σου ή αν σου θυμίζει το χειρότερο αφεντικό που έχει περάσει από τον εργασιακό σου βίο. Ο κωμικός δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας, πατώντας αρκετά στην ερμηνεία του επίσης κωμικού Ricky Gervais. Οι 6 κύκλοι ωστόσο του έδωσαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τον χαρακτήρα του Michael Scott (αποχωρεί στους 3 τελευταίους) και έχουμε στείλει όλοι ένα gifάκι με τις ατάκες και τις εκφράσεις του. 

via GIPHY

Χιούμορ, χιούμορ, χιούμορ

Μία κωμική σειρά δεν είναι απαραίτητα αστεία σε κάθε επεισόδιο. Ακόμα και τα Φιλαράκια έχουν και χαλαρές στιγμές, στις οποίες απλώς συζητούν. Το The Office όμως έχει πετύχει αυτό που χρειάζεσαι όταν παρακολουθείς 20λεπτα επεισόδια. Γελάς με την καρδιά σου. Ένα εξαιρετικό cast που συντονίζεται απόλυτα και οι εκφράσεις τους αρκούν για να αποκτήσεις αμέσως καλύτερη διάθεση.

via GIPHY

Το love story

Δεν είναι ότι χρειαζόμαστε μία ερωτική ιστορία για να μάς κρατήσει το ενδιαφέρον σε μία κωμική σειρά, αλλά το ζευγάρι Jim-Pam είναι τόσο γλυκά χαριτωμένο. Και κυρίως είναι μία ρεαλιστική ιστορία με την οποία ίσως ταυτιζόμαστε εμείς που γνωρίσαμε τον έρωτα στη δουλειά. Η εξέλιξη της σχέσης, ο γάμος (και το συγκεκριμένο επεισόδιο), το παιδί και άλλα που δεν θα αποκαλύψω.

via GIPHY

Η Mindy Kaling

Ευχαριστούμε το The Office που μάς σύστησε στην Ινδή ηθοποιό, που ήταν επίσης στην ομάδα σεναριογράφων και παραγωγός αρκετών σειρών και ταινιών που έχουμε αγαπήσει, όπως το Never Have I Ever. 

via GIPHY

Ταυτιζόμαστε απόλυτα

Μπορεί να διανύουμε πια την εποχή όπου χρειαζόμαστε περισσότερες ιστορίες με τις οποίες μπορούμε να ταυτιστούμε, αλλά το (αμερικάνικο) Office το κάνει από το 2005 με μεγάλη επιτυχία. Δεν χρειάζεται να βλέπεις fancy τοπία και τρομερά ρούχα και δραματικούς έρωτες σε κάθε σειρά εκεί έξω. Ένα απλό γραφείο και καθημερινοί χαρακτήρες είναι πιο πιθανό να σου εμπνεύσουν ταύτιση. Και αν μη τι άλλο, νιώθεις ότι έχεις έναν σιωπηλό σύμμαχο στο γραφείο.