The First Lady: Η τρομερή ομοιότητα της Viola Davis με τη Michelle Obama στη σειρά

Η σειρά για τις ζωές 3 πολύ σημαντικών Πρώτων Κυριών καταφτάνει την Άνοιξη του 2022 και έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες. 

Ο 1ος κύκλος της σειράς The First Lady θα επικεντρωθεί στις προσωπικές και πολιτικές ζωές των Michelle Obama (Viola Davis), Betty Ford (Michelle Pfeiffer) και Eleanor Roosevelt (Gillian Anderson). Θα δούμε «τις διαδρομές τους στην Washington μέσα από μία διαφωτιστική οικειότητα», όπως ανακοίνωσε και επίσημα το τηλεοπτικό δίκτυο Showtime.

Ακούγοντας την είδηση και ποιες ηθοποιοί θα υποδύονται αυτές τις 3 εμβληματικές προσωπικότητες, ξέραμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό. Η Gillian Anderson έχει ήδη αποδείξει την ευκολία με την οποία ερμηνεύει ιστορικές φιγούρες, όπως η Margaret Thatcher στο The Crown. Τώρα έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα και η αλήθεια είναι ότι η Viola Davis μοιάζει συγκλονιστικά με τη Michelle Obama. Η ίδια πάντως είναι γνωστή θαυμάστρια της πρώην Πρώτης Κυρίας και είχε ενθουσιαστεί όταν έμαθε ότι θα την υποδυθεί, ενώ στο παρελθόν έχει βρεθεί σε πάρτι γενεθλίων της. Η Obama της έδωσε συμβουλές για τον ρόλο με την Davis να παραδέχεται ότι φοβάται για το αποτέλεσμα. Οι πρώτες εικόνες πάντως είναι εντυπωσιακές.

Μετά την Elizabeth Debicki ως Diana, ανακαλύπτουμε τη μεγάλη ομοιότητα των First Ladies με τις originals. Το Entertainment Weekly εξασφάλισε τις πρώτες εικόνες για εμάς.

Όσο για την Betty Ford, θα παρακολουθήσουμε τη θέση της ως Πρώτη Κυρία, δίπλα στον Gerald R. Ford, από το 1974 έως το 1977, αλλά και τον δικό της αγώνα για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει για τον καρκίνο του μαστού και την Ισότητα στα Δικαιώματα.

Πηγή φωτογραφίας: EntertainmentWeekly