Don't Worry Darling: Στο νέο θρίλερ της Olivia Wilde τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται

Το πρώτο trailer του Don’t Worry Darling κυκλοφόρησε, δείχνει τον Harry Styles να κάνει gaslighting στη Florence Pugh και, κατά βάθος, δε θα μας πείραζε να βρισκόμασταν στη θέση της. 

Το πρώτο trailer του Don't Worry Darling μόλις κυκλοφόρησε και είμαστε πολύ έτοιμοι για αυτό. Με πρωταγωνιστές τη Florence Pugh και τον Harry Styles, παρακολουθούμε τη δεύτερη σκηνοθετική απόπειρα της Olivia Wilde. 'Εχουμε έναν Styles που κάνει gaslighting στην Pugh, πολλά μυστικά και δράση, σε ένα ψυχολογικό θρίλερ με sci-fi χαρακτήρα, από το οποίο περιμένουμε πολλά.

Το cast περιλαμβάνει επίσης τους Chris Pine, Gemma Chan, KiKi Layne, Sydney Chandler και Nick Kroll, ενώ η Wilde όχι απλώς σκηνοθετεί, αλλά έχει κι έναν μικρότερο ρόλο στο έργο. Παρότι η κεντρική ηρωίδα είναι η Pugh, βλέπουμε τον Styles για πρώτη φορά στη θέση lead ηθοποιού και, ειλικρινά, αναρωτιόμαστε αν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να κάνει. Στα 28 του, έχει ήδη παίξει στη Δουνκέρκη του Nolan, ενώ ο δίσκος του, Fine Lines, υπήρξε υποψήφιος για τρία Grammys.

H επίσημη περίληψη του Don’t Worry Darling, το περιγράφει ως εξής: Η Alice (Pugh) και ο Jack (Styles) έχουν την τύχη να ζουν στο Victory, την πειραματική κοινότητα που φιλοξενεί τους άνδρες που εργάζονται για τη μυστική εταιρεία Victory Project, και τις οικογένειές τους. Η ζωή είναι τέλεια, με την εταιρεία να καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών. Το μόνο που ζητά ως αντάλλαγμα, είναι η απόλυτη δέσμευσή τους σ’ εκείνη. Αλλά όταν το γυαλί της ειδυλλιακής τους ζωής αρχίζει να ραγίζει, αποκαλύπτεται κάτι πιο σκοτεινό που κρύβεται πίσω από την όμορφη επιφάνεια. Η Alice δεν μπορεί παρά να αμφισβητήσει αυτά που κάνουν στη Victory, αλλά και τις αιτίες τους. Αλλά πόσα διατίθεται να χάσει η Alice, για να πει σε όλους τι πραγματικά συμβαίνει στον παράδεισο;

Η Olivia Wilde υποστηρίζει ότι εμπνεύστηκε από τα ψυχοσεξουαλικά θρίλερ Fatal Attraction και Indecent Proposal, το Inception, το Matrix και το Truman Show. Αποκαλεί την ταινία της «ένα ερωτικό γράμμα στα έργα που διευρύνουν τα όρια της φαντασίας μας» και μας ζητά να φανταστούμε «μια ζωή που μπορούμε να έχουμε όλα αυτά που επιθυμούμε».

«Όχι μόνο υλικά, απτά πράγματα… όπως ένα όμορφο σπίτι, τέλειο καιρό και πανέμορφα αυτοκίνητα. Αλλά και όλα εκείνα που έχουν σημασία, όπως η πραγματική αγάπη ή ο τέλειος σύντροφος ή οι φιλίες που υπάρχει εμπιστοσύνη και ένας σκοπός ζωής με νόημα».

Δείτε το trailer παρακάτω: