CELEBRITIES

Η Οlivia Wilde ήταν πάνω στη σκηνή όταν έλαβε δικαστικό έγγραφο για την κηδεμονία των παιδιών της από τον Sudeikis


JTeam

28 Απριλίου 2022

Η Οlivia Wilde ήταν πάνω στη σκηνή όταν έλαβε δικαστικό έγγραφο για την κηδεμονία των παιδιών της από τον Sudeikis
Ο φάκελος είχε τις λέξεις «προσωπικό και εμπιστευτικό» γραμμένες πάνω του.

Η Olivia Wilde πήγε στο CinemaCon το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Λας Βέγκας της Νεβάδα.

Η 38χρονη ηθοποιός και σκηνοθέτης εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα υπέροχο μπλε βελούδινο κοστούμι που αναδείκνυε την σιλουέτα της. Ωστόσο αυτό που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον δεν ήταν το εξαιρετικά κομψό σύνολό της, αλλά ένας φάκελος τον οποίο ένας άγνωστος έσπρωξε προς τος μέρος της όταν ανέβηκε στην σκηνή για να παρουσιάσει την πολυαναμενόμενη νέα της ταινίας, «Don’t Worry Darling».

Ο φάκελος είχε τις λέξεις «προσωπικό και εμπιστευτικό» γραμμένες πάνω του. «Αυτό είναι για μένα;» ρώτησε η Wilde.

Πήρε τον φάκελο και τον άνοιξε. Ωστόσο, σαν επαγγελματίας, δεν ταράχτηκε από αυτό που διάβασε το οποίο, όπως αποδείχθηκε, ήταν δικαστικά έγγραφα από τον πρώην σύντροφό της Jason Sudeikis, που αφορούσαν στην κηδεμονία των δύο παιδιών τους. Όλα αυτά την στιγμή μάλιστα που η προσωπική της ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο, εξαιτίας της σχέσης της με τον Harry Styles.

Πηγές κοντά στον σταρ του «Ted Lasso», Jason Sudeikis, ανέφεραν μέσω email ότι «συντάχθηκαν έγγραφα για να καθοριστεί η δικαιοδοσία σχετικά με τα παιδιά της Wilde και του Sudeikis».

Η πηγή πρόσθεσε: «Ο κύριος Sudeikis δεν γνώριζε προηγουμένως την ώρα ή τον τόπο παράδοσης του φακέλου, καθώς αυτό θα εξαρτιόταν αποκλειστικά από την εμπλεκόμενη εταιρεία παροχής υπηρεσιών και ποτέ δεν θα συγχωρούσε την επίδοση της με τόσο ακατάλληλο τρόπο».

Η Wilde και ο Sudeikis χώρισαν τον Νοέμβριο του 2020 μετά από εννέα χρόνια μαζί. Οι ηθοποιοί έχουν δύο παιδιά: τον Otis, 8, και την Daisy, 5.

Το συμβάν πυροδότησε ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια της εκδήλωσης.

«Για να προστατεύσουμε την ακεραιότητα των συνεργατών μας στο στούντιο και το ταλέντο, θα επαναξιολογήσουμε τα πρωτόκολλα ασφαλείας μας», δήλωσε στο Variety ο διευθύνων σύμβουλος και επικεφαλής του CinemaCon Mitch Neuhauser . «Θα ενεργήσουμε ανάλογα γιατί είναι το σωστό. Θέλουμε να κάνουμε το ασφαλές και σωστό πράγμα».

Σε πιο κινηματογραφικά νέα, το Don't Worry Darling θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.