Love on the Spectrum: H σειρά του Netflix που σε εισάγει στον κόσμο του αυτισμού

monopoli.gr

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix «Love on the Spectrum, U.S.» αφηγείται τις ιστορίες ενός μοναδικού καστ χαρακτήρων που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού και αναζητούν τον έρωτα, όσο έρχονται αντιμέτωποι με τον πολύπλοκο κόσμο των ραντεβού και των σχέσεων

Τα τελευταία χρόνια το Netflix έχει εμπλουτίσει το περιεχόμενο του με αυτοτελείς σειρές ντοκιμαντέρ και reality -και κάπως έτσι ανακάλυψα τυχαία την νέα ρομαντική σειρά «Love on the Spectrum, U.S.» ή αλλιώς «Στο Φάσμα του Αυτισμού»  η οποία τράβηξε εξίσου το ενδιαφέρον μου.

Πρόκειται για μία αμερικάνικη κοινωνική σειρά ντοκιμαντέρ  με 6 επεισόδια, σε σκηνοθεσία του Cian O’Leary, που δημιουργήθηκε μετά την επιτυχία της ομώνυμης πολυβραβευμένης αυστραλιανής σειράς. Αφηγείται τις ιστορίες ενός μοναδικού καστ χαρακτήρων, που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού και αναζητούν τον έρωτα αλλά έρχονται αντιμέτωποι με τον πολύπλοκο κόσμο των ραντεβού και των σχέσεων.

Η σειρά βασίζεται σε ιστορίες προσώπων που πάσχουν από Asperger Syndrome, Νευροτυπικότητα ή αυτισμό και στον τρόπο που οι ιδιαιτερότητες τους επηρεάζουν την κοινωνική αλληλεπίδραση, τις κοινωνικές σχέσεις και την ερωτική τους ζωή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr