Τρίτη γυναικοκτονία σε 48 ώρες: 17χρονη δολοφονήθηκε στο Περιστέρι

Unsplash/Hadis Safari

Οι αρχές αναζητούν τον σύντροφό της, ο οποίος έφυγε από το διαμέρισμά του με βαλίτσα

Μία 17χρονη κοπέλα, με καταγωγή από το Πακιστάν, εντοπίστηκε νεκρή από τη μητέρα και την αδελφή της, μέσα στο σπίτι τους στο Περιστέρι. Το ανήλικο κορίτσι έφερε μώλωπες και διάφορα τραύματα στο σπίτι της, είχε ένα σχοινί στο δεξί της χέρι, ενώ πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι μάλλον υπέφερε έναν ασφυκτικό θάνατο, με τον δράστη να της κλείνει το στόμα και τη μύτη.

Ο σύντροφός της είναι ο βασικός ύποπτος, ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία. Προς το παρόν, έχουν κληθεί ως μάρτυρες στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή του θύματος, καθώς και κάποιοι συγκάτοικοι του συντρόφου της. Υποστηρίζουν ότι το βράδυ της Δευτέρας γύρισε στο διαμέρισμά τους, πήρε μια βαλίτσα, δήλωσε ότι φεύγει από το σπίτι και δεν τον είδαν ξανά.

Ένοικος της πολυκατοικίας όπου ζούσε η κοπέλα μίλησε στο OPEN και είπε ότι αν και δεν είχε δει ποτέ τις 3 γυναίκες, το βράδυ της Δευτέρας, κάποιος της χτύπησε το θυροτηλέφωνο και της είπε ότι είχε ξεχάσει τα κλειδιά του και αν μπορεί να του ανοίξει. Του άνοιξε, άκουσε φωνές για λίγο αλλά δεν συνεχίστηκαν.

Μία φίλη του 17χρονου θύματος μίλησε λίγο παραπάνω για την κοπέλα και τον σύντροφο, με τον οποίο ήταν μαζί 4-5 μήνες. «Την είδα προχθές και ήταν σε καλή κατάσταση. Ήταν χαρούμενη και δεν μου είχε μιλήσει ποτέ για προβλήματα. Το αγόρι της ήταν μεγαλύτερος από εμάς, τον είχα γνωρίσει. Μπορεί να το έχει κάνει εκείνος, αν και φαινόταν ήσυχος άνθρωπος και ούτε ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο».

Πλέον δεν μιλάμε για νούμερα και στατιστική. Αν επιβεβαιωθεί ότι τη δολοφόνησε ο σύντροφός της, μιλάμε για 3 γυναικοκτονίες σε λιγότερες από 48 ώρες. Ένας άνδρας 51 ετών ξυλοκόπησε και στη συνέχεια μαχαίρωσε πολλές φορές τη 40χρονη σύζυγό του, με τη γυναίκα να εκπνέει στο νοσοκομείο της Ζακύνθου, λίγες ώρες μετά. Την προηγούμενη μέρα, μία 56χρονη γυναίκα μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της στην Κρήτη, αφού του ζήτησε να χωρίσουν.