Camilla Parker Bowles: Η Δούκισσα πουλά την έπαυλή της για 12 εκατ. λίρες

@camilaparkerbowles/@thenationalnews

Πωλείται το σπίτι στο οποίο έζησε και μεγάλωσε η δούκισσα της Κορνουάλης

Πρόκειται για την βικτωριανή έπαυλη Warwick Lodge, κεντρικά του Λονδίνου, όπου η σύζυγος του πρίγκιπα Κάρολου, Camilla Parker Bowles, μεγάλωσε και έζησε πολλά χρόνια από την ζωή της. Στις 31 Αυγούστου, επέτειος θανάτου και της πριγκίπισας Diana, ανακοινώθηκε πως η συγκεκριμένη έπαυλη βγαίνει στο σφυρί για 12 εκατομμύρια λίρες.

Τα βρετανικά μεσιτικά γραφεία Radstock και Jackson-Stops ανέλαβαν την πώληση του Warwick Lodge, δηλαδή της βικτοριανής έπαυλης της Camila, σε μία από τις πιο προνομιούχες περιοχές του Κεντρικού Λονδίνου, το Πίμλικο. Πρόκειται για περιοχή η οποία ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια της δούκισσας της Κορνουάλης. Η πληροφορία πως η Καμίλα είχε περάσει μέρος των παιδικών της χρόνων στα 650 τετραγωνικά της κατοικίας που σχεδίασε και έχτισε ο προ-προ-προπάππους της Τόμας Κούμπιτ, ανεβάζει κατακόρυφα την τιμή και το ενδιαφέρον της αγοραπωλησίας.

Οι πρώτες φωτογραφίες από την έπαυλη έχουν κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου, με το The national news, να δημοσιεύει την πολυτελή κατοικία με τα επτά υπνοδωμάτια και τους πανέμορφους κήπους. Η έπαυλη πέρα από τα δωμάτια, διαθέτει και υπερμεγέθη παράθυρα, όπως επίσης και τέσεερις ορόφους.

«Το Warwick Lodge είναι ένα εξαιρετικό, ένα μοναδικό σπίτι, σχεδιασμένο και χτισμένο από τον Τόμας Κούμπιτ ως εστία για την οικογένειά του. Με τα ψηλά παράθυρά του και τα διαμπερή δωμάτιά, το σπίτι είναι ευάερο και φωτεινό, ενώ προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στον ιδιωτικό κήπο αλλά και τους κεντρικούς κήπους της πλατείας Γουόργουικ. Οσο για το σημείο όπου βρίσκεται, θυμίζει περισσότερο αγγλική εξοχή παρά το κέντρο του Λονδίνου», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο George Franks, διευθυντής του μεσιτικού γραφείου Radstock.