Midnights: Το άλμπουμ της Taylor Swift σπάει ρεκόρ 40ετίας – Πούλησε περισσότερα βινύλια από CD

Η Taylor Swift έσπασε άλλο ένα ρεκόρ με το πρόσφατο άλμπουμ της, “Midnights”, το οποίο πλέον είναι το πιο δημοφιλές βινύλιο του 21ου αιώνα μέχρι σήμερα

Η Taylor Swift έσπασε άλλο ένα ρεκόρ με το πρόσφατο άλμπουμ της, “Midnights”, αφού έγινε η πρώτη καλλιτέχνις από τη δεκαετία του ’80 που πουλά περισσότερα αντίγραφα του δίσκου της σε βινύλιο παρά σε CD.

Το “Midnights” κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο και έφτασε αμέσως στο νούμερο 1 των charts σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Αυτό το άλμπουμ έκανε την Taylor Swift τη μοναδική στην ιστορία που έχει κυκλοφορήσει πέντε άλμπουμ, τα οποία πούλησαν πάνω από 1 εκατομμύριο αντίγραφα στην πρώτη μόλις εβδομάδα κυκλοφορία τους. Το “Midnights” πούλησε 1,6 εκατομμύρια αντίγραφα από την πρώτη στιγμή και ο αριθμός αυτός έφτασε τα 6 εκατομμύρια μέσα σε δύο μήνες, με αποτέλεσμα να σπάσει άλλο ένα ρεκόρ πωλήσεων – το άλμπουμ έχει σπάσει σχεδόν 80 ρεκόρ μέχρι τώρα.

Με το που κυκλοφόρησε, το “Midnights” βγήκε σε πέντε CD και βινύλια διαφορετικού χρώματος, τα οποία θα παρέμεναν στα ράφια για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Τον Οκτώβριο, την πρώτη μόλις εβδομάδα, είχε πουλήσει 575 χιλιάδες αντίγραφα σε βινύλιο, ενώ σήμερα φαίνεται να έχει πουλήσει σχεδόν 800 χιλιάδες βινύλια.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr