Ο 97χρονος Dick van Dyke μιλά για τη Mary Poppins και τα μυστικά που τον κρατούν ζωντανό

Instagram/Dick van Dyke

Συμμετείχε στο "The Masked Singer" και όλοι ενθουσιάστηκαν από την ενέργειά του

Ο Dick van Dyke έχει κερδίσει Tony, Emmy, Grammy και SAG Award. Και αυτή την εβδομάδα έσπασε το ρεκόρ του γηραιότερου συμμετέχοντα στην εκπομπή "The Masked Singer". Πριν αποκαλυφθεί το πρόσωπό του, οι κριτές νόμιζαν ότι είναι ο Mel Brooks, ή ο Dustin Hoffman ή ο Robert DeNiro. «Για μισό λεπτό. Αυτοί οι τύποι δεν μπορούν να τραγουδήσουν!», ενίσταται ο Dick.

Όταν αποκαλύφθηκε, υπήρξαν κλάματα και ενθουσιασμοί, και είναι λογικό όταν έχει μπροστά σου έναν ζωντανό θρύλο. 75 χρόνια καριέρας, με δική του σειρά στην τηλεόραση, και φυσικά ο ρόλος του Bert στη Mary Poppins, με μία προφορά για την οποία τον κοροιδεύουν ακόμα οι Άγγλοι.

«Στην Αμερική δεν ασχολήθηκαν, αλλά οι Βρετανοί δεν με άφησαν ποτέ σε ησυχία. Μου έστειλαν coach για να μου μάθει πράγματα για την αγγλική προφορά. Αλλά μάλλον δεν ήταν πολύ καλός και οι Βρετανοί ηθοποιοί δεν με διόρθωσαν ποτέ!

Παρόλα αυτά, ο Dick Van Dyke είναι μία περσόνα από μόνος του, εντός και εκτός σκηνής. Το απέδειξε με το The Masked Singer, στα 97 του χρόνια, ενώ θεωρεί ότι τα μυστικά που τον κρατούν νέο είναι δύο. Πρώτον, πηγαίνει στο γυμναστήριο 3 φορές την εβδομάδα και μάς προτρέπει όλους να κάνουμε το ίδιο. Δεύτερον, είναι παντρεμένος με μία γυναίκα που έχει τα μισά του χρόνια και τον φροντίζει. Εντάξει, αυτό το προσπερνώ, γιατί η γυναίκα δεν είναι νοσοκόμα, αλλά αν τα βρίσκουν μεταξύ τους, εμάς δεν μάς πέφτει λόγος.