UPDATE #NOW

Sharon Stone: «Ο Robert DeNiro και ο Joe Pesci ήταν από τους ελάχιστους μη μισογύνηδες συμπρωταγωνιστές μου»


Κλέλια Φατούρου

26 Ιανουαρίου 2023

Sharon Stone: «Ο Robert DeNiro και ο Joe Pesci ήταν από τους ελάχιστους μη μισογύνηδες συμπρωταγωνιστές μου»
Η Sharon Stone έχει βιώσει μπόλικο μισογυνισμό στη δουλειά

Η Sharon Stone μιλά εντελώς ανοιχτά για τους άντρες με τους οποίους έχει δουλέψει και καταλήγει στο ότι ήταν ελάχιστοι εκείνοι που δεν μισούν τις γυναίκες ή που δεν της έκαναν mansplaining.

«Έχω δουλέψει με μερικούς από τους μεγαλύτερες αστέρες, οι οποίοι κυριολεκτικά μιλούσαν την ώρα που έκανα τα κοντινά μου, λέγοντάς μου τι πιστεύουν ότι πρέπει να κάνω. Είναι τόσο μισογύνηδες. Από την άλλη, υπάρχει και ο Robert De Niro, όπως και ο Joe Pesci, που δεν είναι τέτοιοι», είχε να πει η Stone στο Variety.

Jenny.Gr

Μίλησε για τη συνεργασία που είχαν και για το πόσο τους ενδιέφερε η εικόνα τους και όχι το πώς θα συνδεθούν και θα ακούσουν και τη δική της άποψη. Και αν το μυαλό σου πηγαίνει απευθείας στο «Βασικό Ένστικτο» και τον Michael Douglas, καλά κάνεις. Έχει αναφερθεί ξανά στο παρελθόν στον ηθοποιό και πώς δεν την ήθελε καθόλου στην ταινία, επειδή εκείνος ήταν μεγάλος celebrity.

Η πρόσφατη εμφάνισή της στο Saturday Night Live, που συνόδευσε την ερμηνεία του Sam Smith, μάς υπενθύμισε την υπέροχη παρουσία της, αν και εκείνη νιώθει ότι αυτός ήταν ο λόγος που την επέλεγαν αυστηρά για ερωτικά θρίλερ. «Ήρθα σε αυτόν τον κόσμο μοιάζοντας στην Barbie, συνεπώς είναι πολύπλοκο για τους άλλους να μου δώσουν την ευκαιρία για κάτι διαφορετικό».

Η μοναδική στιγμή που ένιωσε ότι της δόθηκε μία ευκαιρία ήταν με το "Casino", σε σκηνοθεσία του Scorsese, μαζί με τους μη μισογύνηδες De Niro και Pesci. «Μπόρεσα να δουλέψω με τον σκηνοθέτη και τον ηθοποιών των ονείρων μου, που μου επέτρεψαν να τα δώσω όλα».