CELEBRITIES

Η Sharon Stone έκανε μια iconic εμφάνιση-έκπληξη στο SNL, στο τραγούδι του Sam Smith


JTeam

23 Ιανουαρίου 2023

Η Sharon Stone έκανε μια iconic εμφάνιση-έκπληξη στο SNL, στο τραγούδι του Sam Smith
H εμφάνιση της ηθοποιού στο τραγούδι "Gloria" του Sam Smith, δεν είναι τυχαία

Ο musical guest της εβδομάδας που πέρασε στο Saturday Night Live ήταν ο μουσικός Sam Smith, ο οποίος ερμήνευσε το νέο του single "Gloria". Ωστόσο το performance αυτό δεν είχε να κάνει μόνο με τον Sam Smith, αλλά είχαμε και μια εμφάνιση - έκπληξη της Sharon Stone.

Jenny.Gr
@sharonstone


Κανείς δεν το περίμενε, όμως η βραβευμένη ηθοποιός εμφανίστηκε ξαπλωμένη σε ένα χρυσό κρεβάτι, ενώ προς το τέλος του τραγουδιού, η Stone σηκώνεται και κοιτάζει κατευθείαν στον φακό. Η παρουσία της ηθοποιού στο τραγούδι "Gloria" δεν είναι τυχαία.

Το 1999, η βραβευμένη με χρυσή σφαίρα ηθοποιός, πρωταγωνιστούσε στη ταινία "Gloria" του Sidney Lumet, όπου υποδύεται την κοπέλα ενός εγκληματία, η οποία αναγκάζεται να φροντίσει ένα παιδί, παρά το γεγονός πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου η μητρότητα.


Όσο για το άλμπουμ "Gloria" του Sam Smith, o μουσικός είχε δηλώσει τον Νοέμβριο του 2022: «Υπάρχει μια φωνή μαχητή μέσα σε όλους μας και απλά πρέπει να την κυνηγήσουμε. Ονόμασα το άλμπουμ μου "Gloria", γιατί έχω ονομάσει έτσι αυτή τη φωνή που υπάρχει μέσα μου. Είναι αυτή η φωνή στο κεφάλι μου, που μου λέει "Μπορείς να το κάνεις". Και τα παιδιά πρέπει να ακούν αυτή τη φωνή και να την ενισχύουν περισσότερο».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.