CELEBRITIES

Η Sharon Stone μιλά για τον όγκο που ανακάλυψε στο σώμα της: «Απευθύνομαι στις γυναίκες: Ζητήστε δεύτερη γνώμη!»


JTeam

2 Νοεμβρίου 2022

Η Sharon Stone μιλά για τον όγκο που ανακάλυψε στο σώμα της: «Απευθύνομαι στις γυναίκες: Ζητήστε δεύτερη γνώμη!»
Instagram/ sharonstone
Σε ένα Tweet, η ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει με λεπτομέρειες για την περιπέτεια της υγείας της

Οι followers της Sharon Stone στο Twitter συγκλονίστηκαν όταν διάβασαν την ανάρτησή της για τον όγκο που ανακάλυψε και χρειάστηκε να τον αφαιρέσει. Σε ένα Tweet, η ηθοποιός αποφάσισε να μιλήσει με λεπτομέρειες για την περιπέτεια της υγείας της, η οποία ξεκίνησε από μια λανθασμένη διάγνωση και μια επέμβαση που αποδείχθηκε πως ήταν αχρείαστη.

«Μόλις είχα μία ακόμη λανθασμένη διάγνωση και μία λανθασμένη επέμβαση. Με τον πόνο να επιδεινώνεται, ζήτησα δεύτερη γνώμη: Τελικά, είχα ένα μεγάλο ινομύωμα που έπρεπε να αφαιρεθεί», έγραψε, στέλνοντας παράλληλα ένα δυνατό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες. «Απευθύνομαι στις γυναίκες ειδικά: Ζητήστε δεύτερη γνώμη! Μπορεί να σας σώσει τη ζωή!».

«Θα βρίσκομαι σε περίοδο ανάρρωσης για 4 με 6 εβδομάδες ακόμα. Ευχαριστώ για τη φροντίδα. Είναι όλα καλά», είναι τα λόγια με τα οποία έκλεισε το μήνυμά της ενώ οι θαυμαστές της έστειλαν ευχές για γρήγορη ανάρρωση και καλή δύναμη.

Jenny.Gr
Instagram/ sharonstone

Σε συνέχεια του Tweet της, η ηθοποιός μοιράστηκε τα στοιχεία μίας έρευνας, που δείχνει πως οι γυναίκες είναι πολύ πιθανότερο να πέσουν «θύματα» λανθασμένων διαγνώσεων και τις παρότρυνε να διαβάσουν το άρθρο.

H star πριν λίγους μήνες αποκάλυψε ότι έχει χάσει εννιά παιδιά από αποβολές. «Έχω χάσει εννιά παιδιά από αποβολές. Δεν είναι λίγο. Σωματικά και συναισθηματικά νιώθουμε ότι είναι κάτι που πρέπει να το περάσουμε μόνες και κρυφά και αυτό συνοδεύεται από μια αίσθηση αποτυχίας».

Το 2017, η Stone που είναι μητέρα των υιοθετημένων Roan Joseph Bronstein, Quinn Kelly Stone και Laird Vonne Stone, είχε βραβευτεί ως «Μητέρα της Χρονιάς» από τον Σύνδεσμο για την Μελέτη του Καρκίνου του Μαστού και του Προστάτη για τη Γιορτή της Μητέρας. «Η μητρότητα δεν ήρθε εύκολα, ήρθε με αγάπη από τους αγγέλους. Είμαστε μια ευτυχισμένη και τυχερή οικογένεια. Εχουμε την επιλογή για το τι θα διδάξουμε στα παιδιά μας, πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας και να πούμε ναι στην αγάπη. Είμαι ευγνώμων που τα παιδιά μου με επέλεξαν, είμαι μια τυχερή μαμά».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.