CELEBRITIES

H σεξουαλικότητα για την Emily Ratajkowski είναι ρευστή – «Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν straight άτομα»


JTeam

2 Νοεμβρίου 2022

H σεξουαλικότητα για την Emily Ratajkowski είναι ρευστή – «Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν straight άτομα»
@emrata
Η Emrata έδωσε τις απαντήσεις της γύρω από την σεξουαλικότητά της και το trend που είχε ποστάρει στο TikTok, υποδηλώνοντας πως είναι bisexual

Σε νέα της συνέντευξη η γνωστή και ως Emrata μίλησε ανοιχτά για την σεξουαλικότητά της, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως είναι ένα κομμάτι ρευστό για εκείνη, αλλά και πως οι άνθρωποι επιθυμούν σεξουαλικά και άντρες και γυναίκες. Για εκείνη το απόλυτα straight άτομο δεν υπάρχει, όπως δήλωσε και στο Ηarper's Βazaar.

«Νομίζω ότι η σεξουαλικότητα είναι κάτι ρευστό», δήλωσε όταν ρωτήθηκε για το TikTok video της, στο οποίο έμμεσα ανακοίνωσε ότι είναι bisexual. Το γνωστό μοντέλο και συγγραφέας είχε ενδώσει σε ένα TikTok trend, το οποίο προκαλούσε όποιον είναι bisexual να ποστάρει έναν πράσινο καναπέ και έτσι να δηλώσει την σεξουαλικότητά του χωρίς να έρθει σε αμήχανη θέση.
Η Emrata είχε ποστάρει και εκείνη με τη σειρά της, έναν πράσινο καναπέ, υποδηλώνοντας πως είναι bi, κάτι που άλλωστε δεν έκρυψε και ποτέ. Στη συνέχεια μίλησε για την τωρινή φάση της ζωής της, όπου είπε χαρακτηριστικά:
«Θέλω να μπορώ να διασκεδάζω με το πώς εκτίθεμαι στον κόσμο, χωρίς να νιώθω ότι είμαι μια κακή φεμινίστρια ή μια καλή φεμινίστρια».
Τέλος να σημειωθεί πως η Ratajkowski, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της εξακολουθεί να νιώθει θυμό που ο πρώην σύντροφός της την απάτησε, ενώ ακόμη εξομολογήθηκε πως κάθε μέρα για εκείνη είναι διαφορετική. Και άλλοτε μπορεί να νιώθει ικανοποίηση και χαρά και άλλοτε αγανάκτηση και θυμό. Δεν το λες παράλογο.
Σε αυτήν την περίοδο της ζωής της, φαίνεται να απολαμβάνει τη συντροφιά του DJ Orazio Rispo, καθώς ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε μαζί στην Νέα Υόρκη και το πάθος που υπήρχε μεταξύ τους, δεν μπορούσε εύκολα να κρυφτεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.