CELEBRITIES

H Emily Ratajkowski φιλιέται παθιασμένα με άγνωστο άντρα (και όχι τον Brad Pitt)


Τόνια Τζάφερη

18 Οκτωβρίου 2022

H Emily Ratajkowski φιλιέται παθιασμένα με άγνωστο άντρα (και όχι τον Brad Pitt)
Έναν μήνα μετά την κατάθεση διαζυγίου από τον «κατά συρροή άπιστο» σύζυγό της, η Emily Ratajkowski φαίνεται να είναι και πάλι ερωτευμένη

Μπορεί να έχουν περάσει τρεις μήνες από τον χωρισμό της με τον άπιστο σύζυγο και πατέρα του παιδιού της, Sebastian Bear-McClard, ωστόσο η Emily φαίνεται να περνά μια χαρά, αυτή τη φορά με έναν άγνωστο άντρα στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Η αλήθεια είναι πως η προσωπική ζωή του μοντέλου, έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο, καθώς μετά τη δημοσίευση της απιστίας από τον σύζυγό της ήρθε και ο χωρισμός.

Jenny.Gr

Η φάση με την προσωπική ζωή της Emily ωστόσο δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού πολύ σύντομα κυκλοφόρησαν μαρτυρίες και δημοσιεύματα, πως Emrata και Brad Pitt, βρίσκονται στην αρχή της γνωριμίας τους και περνάνε χρόνο μαζί. Σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, οι δυο τους ήταν στην αρχή της σχέσης τους, ωστόσο προτεραιότητά τους, ήταν να περάσουν όμορφα και όχι να δημιουργήσουν μια σχέση.

Το ειδύλλιο μεταξύ Emily και Pitt ενθουσίασε το κοινό, αλλά όπως φαίνεται έλαβε σύντομα τέλος (αν υπήρξε ποτέ), αν κρίνουμε από τις νέες φωτογραφίες της Ratajkowski. Η Daily Mail δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βραδινή τους έξοδο, όπου μετά τα φιλιά, ανεβαίνουν στη μοτοσικλέτα του συνοδού της και φεύγουν για δείπνο σε γνωστό εστιατόριο, όπως αναφέρεται.

Jenny.Gr

Την περασμένη εβδομάδα, η Emrata δήλωνε ελεύθερη: «Είμαι single, βασικά για πρώτη φορά στη ζωή μου, νιώθω ότι απολαμβάνω την ελευθερία του να μην ανησυχώ για το πώς με βλέπουν», είχε πει χαρακτηριστικά στο Variety λίγες ημέρες πριν. Μόλις πριν από ένα μήνα, η Εmily κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον εν διαστάσει σύζυγό της, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον ενός έτους Silvester Apolo Bear.

Η είδηση ότι το ζευγάρι χωρίζει κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιούλιο, με πηγή να δηλώνει τότε στο Page Six ότι ο κινηματογραφικός παραγωγός υπήρξε «κατά συρροή άπιστος».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.