CELEBRITIES

Brad Pitt για Emily Ratajkowski: «Είναι ό,τι πιο hot υπάρχει στον πλανήτη» - Είναι τελικά ζευγάρι;


Τόνια Τζάφερη

28 Σεπτεμβρίου 2022

Brad Pitt για Emily Ratajkowski: «Είναι ό,τι πιο hot υπάρχει στον πλανήτη» - Είναι τελικά ζευγάρι;
Ο Brad Pitt δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τo 30χρονο μοντέλο

Όπως και στην περίπτωση του Leonardo Di Caprio και της Gigi Hadid, ήρθαν πρώτα οι φήμες που τους ήθελαν μαζί και λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν και οι πρώτες κοινές φωτογραφίες τους από πάρτι στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Κάπως έτσι και στην περίπτωση του Brad Pitt και της Emily Ratajkowski, οι φήμες για το νέο hot ζευγάρι του Hollywood είναι εδώ και γίνονται όλο και πιο έντονες, με το SheKnows να δηλώνει πως υπάρχουν μαρτυρίες με τον Brad Pitt, να δηλώνει για την Emily πως είναι «ό,τι πιο hot υπάρχει στον πλανήτη αυτήν τη στιγμή». Ο Pitt πλησίασε την Emily λίγο μετά το διαζύγιό της, που ήρθε έπειτα από πολλαπλές απιστίες του πρώην συζύγου της.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι δυο τους βρίσκονται στην αρχή της σχέσης τους, η οποία δείχνει να είναι πιο casual καθώς σε αυτήν την φάση της ζωής τους δεν ψάχνουν μια σοβαρή δέσμευση. Άλλωστε το γνωστό μοντέλο, πρόσφατα βγήκε από μια έντονη εμπειρία στην προσωπική της ζωή.

Φήμες θέλουν την Emrata να προχωράει στην ζωή της, έχοντας ξεπεράσει ό,τι της συνέβη και θέλοντας να περάσει καλά στα προσωπικά της. Και όλα δείχνουν πως ο Brad Pitt δεν έχασε την ευκαιρία να τη βοηθήσει σε αυτό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.