Η Shakira επανέρχεται με νέο τραγούδι, όλο σπόντες για τον Pique: «Τώρα θέλεις να γυρίσεις πίσω»;

@Shakira

Στο νέo single "TOG" από Shakira και Karol G, έχουμε αναφορές (και πάλι) στο διαζύγιο της Κολομβιανής star με τον Pique

Περίπου ένας μήνας έχει περάσει από την κυκλοφορία του τραγουδιού BZRP Music Session #53, το οποίο αποτέλεσε και την αφορμή για ένα νέο δράμα στην pop κουλτούρα, και φυσικά αναφερόμαστε στο διαζύγιο Shakira - Pique, το οποίο βρέθηκε στο επίκεντρο το τελευταίο καιρό, και όχι άδικα. 

Αφού λοιπόν η Shakira, σύγκρινε τον εαυτό της με Ferrari και την νέα σύντροφο του Pique με Twingo, αφού ξεκαθάρισε πως «μια γυναίκα - λύκος σαν εμένα, δεν είναι για τύπους σαν εσένα», αφού συνειδητοποίησε πως «έπρεπε να σε είχα στείλει εδώ και καιρό» μεταξύ πολλών άλλων στίχων αναφοράς στον πρώην σύζυγο της - ξαναχτυπά με νέο single συνεργασίας.

Η Κολομβιανή star αυτή τη φορά συνεργάζεται με την Karol G. Πρόκειται για μια συνεργασία, την οποία οι θαυμαστές περίμεναν εδώ και αρκετά χρόνια. Η στιγμή όμως έφτασε και Shakira μαζί με Karol G ένωσαν τις φωνές τους και κυκλοφόρησαν το τραγούδι TOG.

Οι μελωδικές σπόντες στον Pique συνεχίζονται, καθώς το νέο τραγούδι της αφορά και πάλι τον χωρισμό και την απιστία. Το τραγούδι προέρχεται από το νέο album της Karol, Mañana Será Bonito, το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα.

Οι δύο τραγουδίστριες, μέσα από τους στίχους τους, μιλούν για έναν άνδρα που τις αδίκησε, με την Shakira να αναφέρεται σε κάποιον που απομακρύνθηκε. Οι θαυμαστές της Κολομβιανής star, (αλλά και όλος ο πλανήτης) ακούγοντάς το νέο τραγούδι, φυσικά και σκέφτηκαν τον χωρισμό της με τον Gerard Pique.

H τραγουδίστρια έχει δείξει άλλωστε πως δεν φοβάται να μοιραστεί τις σκέψεις της μέσω των τραγουδιών της, έτσι και αυτή τη φορά αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν είσαι πλέον ευπρόσδεκτος», «το να σε βλέπω με νέα σύντροφο με έχει πληγώσει», «όσα ζήσαμε, τα ξέχασα και αυτό είναι που σε προσβάλλει. Και η ζωή έγινε καλύτερη πλέον», ενώ σε άλλο σημείο τραγουδά: «Τώρα θέλεις να γυρίσεις πίσω, το βλέπω ναι».