Βαρβάκειος: Γυναικοκτονία η υπόθεση της 60χρονης - Ομολόγησε ο πρώην σύντροφος της

@Eurokinissi

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της 60χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Βαρβάκειο

Το πρωί της Τρίτης 23/05 εντοπίστηκε το νεκρό σώμα της 60χρονης, η οποία έφερε 20 μαχαιριές, με τις περισσότερες από αυτές να βρίσκονται στο λαιμό. Την άτυχη γυναίκα δεν την είχε αναζητήσει κανείς αυτό το διάστημα, ενώ αρχικά οι αστυνομικοί έκαναν λόγο για ληστεία, καθώς ήταν παραβιασμένη τσάντα της και είχε κλαπεί και το κινητό της.

Η υπόθεση όμως, τελικά αφορά γυναικοκτονίααφού η 60χρονη, βρήκε τραγικό θάνατο από τον 42χρονο πρώην σύντροφο της. Και οι δυο πρόκειται για άτομα σεσημασμένα σε υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί. 

Στην κατοχή του 42χρονου δολοφόνου, βρέθηκαν αναδιπλούμενο μαχαίρι και δύο λάμες. Τα πρώτα λόγια που ισχυρίστηκε ο ίδιος στους αστυνομικούς, είναι πως με την 60χρονη έκαναν μαζί χρήση ουσιών κι εκείνη γινόταν επιθετική. Παράλληλα αποκάλυψε πως το μαχαίρι με το οποίο την εκτέλεσε ήταν δικό της. 

Ακολούθησε κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριακών και προανακριτικών στοιχείων, από την περαιτέρω ανάλυση των οποίων προέκυψε η εμπλοκή του 42χρονου στην ανθρωποκτονία. Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα και τα παπούτσια που φορούσε ο κατηγορούμενος κατά τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Πρόκειται για τοξικοεεξαρτημένα άτομα, ενώ τον δράστη τον είχαν διώξει παλαιότερα από δομή λόγω βίαιης συμπεριφοράς.