Μaggie Wheeler: H Janice από τα "Φιλαράκια" αποκάλυψε την αιτία πίσω από το ξεκαρδιστικό γέλιο της

Η Janice Goralnik, ο χαρακτήρας που υποδύθηκε η ηθοποιός Μaggie Wheeler στη δημοφιλή σειρά «Φιλαράκια», έχει μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές στην τηλεόραση.

Η 59χρονη ηθοποιός αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να αλλάξει τη φωνή της για τον ρόλο. Το γέλιο της ακόμα και σήμερα καταφέρνει να μας κάνει να ξεκαρδιζόμαστε.

Όπως είπε στο News.com.au ότι προσάρμοσε τον τόνο της φωνής της κατά τη διάρκεια της οντισιόν, αφού απολύθηκε από τον προηγούμενο ρόλο της στη σειρά της Εlen Degeneres «These Friends of Mine» και οι υπεύθυνοι του κάστινγκ εντυπωσιάστηκαν.

«Ήμουν στην πρώτη σεζόν του σόου της Ellen Degeneres και περνούσα υπέροχα, αλλά όταν απολύθηκα από το σόου, είχα καταρρακωθεί. Είχα συγκλονιστεί τόσο από αυτό, ήταν ένα αδιανόητο πράγμα ως ηθοποιός, αλλά κατά κάποιο τρόπο ένιωσα απελευθερωμένη να κάνω τη δουλειά που ήθελα να κάνω χωρίς φόβο», είπε η Wheeler και συνέχισε: «Οποιαδήποτε άλλη μέρα θα μπορούσα να έχω κάνει την οντισιόν στα "Φιλαράκια" διαφορετικά, αλλά ένιωσα ελεύθερη και αποφάσισα να κάνω αυτό που ήθελα εκείνη τη μέρα και λειτούργησε υπέρ μου».

Σε άλλη συνέντευξη, η Wheeler είχε αναφέρει πως «Είχα πάρει την απόφαση για τη φωνή εκ των προτέρων. Δημιούργησα το γέλιο γιατί ο  Matthew Perry είναι τόσο αστείος και ήξερα ότι θα με έκανε να γελάσω στο σετ». «Σκέφτηκα ότι η καλύτερα η Janice να έχει ένα γέλιο γιατί θα με κάνει να γελάω κάθε φορά που δουλεύουμε μαζί και έτσι συνέβη.

Σημειώνεται ότι η Janice πρωτοεμφανίστηκε στη σειρά ως η κοπέλα του Chandler Bing το 1994 και συμμετείχε στο show έως το 2004.

Η Wheeler έχει εμφανιστεί και σε άλλες δημοφιλείς σειρές όπως οι «Seinfeld», «Will & Grace» και «Everybody Loves Raymond».