Το σπίτι της Liv Tyler στη Νέα Υόρκη μοιάζει να έχει βγει μέσα από το Pinterest

H Liv Tyler είναι μία κλασσική κάτοικος του West Village στη Νέα Υόρκη. Η περιοχή είναι από τις πιο όμορφες περιοχές της πόλης και η Liv Tyler έχει επιλέξει να ζει εκεί τα τελευταία 20 χρόνια. Την έχουμε δει σε άπειρες φωτογραφίες να βγάζει βόλτα το σκύλο της, και να περπατάει με τα παιδιά της.

Παρόλο που πρόσφατα αγόρασε σπίτι στο Λονδίνο, καθώς είναι παντρεμένη με τον Βρετανό, Dave Gardner, θα νιώθει πάντα σπίτι της το ανακαινισμένο σπίτι της στο West 11th Streeτ. Επισκέπτεται πολύ συχνά τη Νέα Υόρκη για δουλειές και κάθε φορά καλεί φίλους στο σπίτι της να περάσουν χρόνο μαζί.

Η ηθοποιός αναφέρει ότι όλα τα αγαπημένα της συλλεκτικά αντικείμενα ή ρούχα βρίσκονται σε αυτό το σπίτι. Xαρακτηριστικό είναι το μπάνιο της, το οποίο μοιάζει να έχει βγει από το Pinterest, ο ροζ φεγγίτης, οι ρετρό καθρέφτες, τα μικροσκοπικά διακοσμητικά αντικείμενα ενώ τα διασκορπισμένα σε όλο τον χώρο αναμνηστικά απο το The Lord of the Rings είναι τα στοιχεία που κάνουν το σπίτι της ακόμα πιο χαριτωμένο.

Η Tyler αποφάσισε να έχει ενεργό ρόλο στις εργασίες, διαλέγοντας πολύ προσεκτικά τον αρχιτέκτονα που θα τη βοηθούσε με την ανακαίνιση. Η
ίδια, παρόλο που ήταν τόσο νέα, γνώριζε πως το σπίτι έπρεπε να ξαναποκτήσει τη παλιά του λάμψη που είχε όταν χτίστηκε στα τέλη του 1800.

Προσπάθησε να αντλήσει έμπνευση από σπίτια με παρόμοια αισθητική και στο τέλος ένιωθε κάτι παραπάνω από χαρούμενη να παρακολουθεί από κοντά τη διαδικασία δουλειάς του ηλεκτρολόγου ή του υδραυλικού. Με αυτόν τον τρόπο είχε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το σπίτι της, το οποίο έχει καταλήξει να είναι σαν ένα λαμπερό κόσμημα για τη Νέα Υόρκη.

Δείτε ακόμη: Η έπαυλη της Gisele Bundchen και του Tom Brady που πωλείται για 40 εκατομμύρια