Η Sienna Miller μας ξεναγεί στο πανέμορφο και cozy εξοχικό της στην αγγλική εξοχή

AD

H ιδέα ξεκίνησε όταν η ηθοποιός ζήτησε τη βοήθεια της φίλης της και director, Gaby Dellal, για να δώσει νέα πνοή στην υπαίθρια κατοικία που μετράει αιώνες ζωής

Είναι Αύγουστος και δεν υπάρχει άτομο πάνω στη γη που να μην ονειρεύεται αυτή τη στιγμή να πατήσει ένα κουμπί και να βρεθεί σε κάποιο ξεχασμένο εξοχικό του χάρτη ή έστω της αγγλικής επαρχίας. Όλα αυτά φυσικά τα ονειρευτήκαμε όταν η Sienna Miller πριν λίγες ώρες άνοιξε τις πόρτες του φανταστικού της εξοχικού στο κοινό, ξεναγώντας μας εικονικά σε κάθε δωμάτιο και μυστική γωνιά του καταφυγίου της. 

H ιδέα ξεκίνησε όταν η ηθοποιός ζήτησε τη βοήθεια της φίλης της και director, Gaby Dellal, για να δώσει νέα πνοή σε μια υπαίθρια κατοικία που μετράει αιώνες ζωής. Όταν η Sienna είδε για πρώτη φορά το εξοχικό στο Buckinghamshire της Αγγλίας, σκέφτηκε πως ήταν η τέλεια ιδέα για να «κρύβεται» εκεί κάθε φορά που θα ήθελε να δραπετεύει.

«Ήταν μια περίοδος που ο Τύπος είχε στραμμένη την προσοχή του επάνω μου και έψαχνα ένα καταφύγιο. Αγόρασα το σπίτι γιατί έψαχνα παράλληλα ένα μέρος για να μαζευόμαστε με τους φίλους και την οικογένειά μου. Είναι ένα μέρος με καρδιά».

Για περίπου μια δεκαετία, όλα ήταν στη μέση. Η κατάλληλη στιγμή να γίνουν όλα ήρθε στην πανδημία μετά από ένα τηλεφώνημα.

Τα πάντα άλλαξαν: το πάτωμα, τα παράθυρα, οι πόρτες. Ένα παλιό γκαράζ άρχισε να μεταμορφώνεται σε guest room και όλα τα δωμάτια όπως βλέπετε παραπάνω, είναι ένας εκπληκτικός συνδυασμός του παλιού με το καινούριο. Η 10χρονη κότη της star, Marlowe, λατρεύει να πηγαίνει εκεί καθώς το δωμάτιο της έχει μέσα όλα όσα ζητάει. 

«Είναι παράδεισος να κοιμάμαι στην κρεβατοκάμαρά μου και να ξυπνάω με το φως του ήλιου που μπαίνει από τις κουρτίνες», λέει η Sienna, η οποία πριν μπει για πρώτη φορά στο νέο της εξοχικό, μαγεύτηκε από την εντυπωσιακή μεταμόρφωση ακόμη και του εξωτερικού χώρου. «Μου ερχόταν να βάλω να τα κλάματα όταν είδα το λιβάδι και τα αγριολούλουδα να απλώνονται μπροστά στο σπίτι. Όλα έγιναν σε πολύ λίγο χρόνο. Η Gaby είναι πραγματική καλλιτέχνις, έδωσε στα πάντα μες στο εξοχικό και από μια ιστορία. Όλο και ανακαλύπτω κάτι νέο μέρα με τη μέρα».