Αυτό που βλέπετε πρώτο στην εικόνα, δείχνει τι τύπος συντρόφου είστε μες στη σχέση σας

Τι βλέπετε πρώτο στην εικόνα;

Τα ψυχολογικά τεστ δείχνουν πολλά για τον εαυτό μας, για τον τρόπο που χειριζόμαστε τους άλλους, τις σχέσεις μας ακόμη και για συμπεριφορές που έχουμε αλλά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε. Αποκαλύπτουν βαθύτερες πτυχές του εαυτού μας και μας βοηθούν να εξηγήσουμε διάφορα πράγματα. 

Αυτό που θα παρατηρήσετε πρώτο στην παρακάτω εικόνα, δείχνει τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας αλλά και ενδεχόμενους φόβους σας. Εάν λοιπόν το πρώτο πράγμα που παρατηρήσατε είναι:

Ένα ζευγάρι

Παίρνετε από την αρχή πολύ σοβαρά τη σχέση που κάνετε. Είστε προστατευτικοί, δοτικοί και νοιάζεστε πολύ τον σύντροφό σας, προσφέροντάς του τα πάντα. Γενικά, νιώθετε ότι έχετε υπό τη φροντίδα σας τα άτομα που αγαπάτε και παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή σας. Αυτό όμως μπορεί να σας κάνει πολλές φορές να παραγκωνίζετε τον εαυτό σας και να μην του δείχνετε την αγάπη που χρειάζεται. 

Έκρηξη

Εάν παρατηρήσατε πρώτα την έκρηξη, τότε διαχειρίζεστε δύσκολα τα συναισθήματά σας και δυσχεραίνετε πολλές φορές μόνοι σας την επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Σας αρέσει να έχετε πάντα δίκιο και πολλές φορές καταλήγετε να τσακώνεστε μόνοι σας και σίγουρα πάντα πρώτοι όταν βρίσκεστε με τον άνθρωπό σας. Χάνετε συχνά τον έλεγχο και δεν μπορείτε να συγκρατήσετε ξεσπάσματα θυμού που μπορεί να είναι αρκετά καταστροφικά για τη σχέση σας. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.