Αν το date σου κάνει κάτι από αυτά, εσύ κάνε ghosting χωρίς τύψεις

Αν τον ακούσεις να κράζει τις πρώην του ή να σου κάνει αδιάκριτες και creepy ερωτήσεις για σεξ, τότε μάλλον κάτι πάει λάθος

Οι εποχές που έβγαινες σε ένα ραντεβού, χωρίς να ξέρεις τι ακριβώς να περιμένεις, τι ακριβώς θέλεις, αλλά και γιατί ακριβώς βγαίνεις, μπορεί πλέον να ανήκουν στο παρελθόν.  Όσο προχωράς, τόσο καταλαβαίνεις καλύτερα τον εαυτό σου, αλλά και τα θέλω σου. Και αυτό σημαίνει πως δεν θα ανεχτείς άλλο σχέσεις, οι οποίες δεν καταλήγουν πουθενά, εκτός και αν επιθυμείς κάτι τέτοιο, που δεν νομίζω. 


Και πώς θα καταλάβεις πως οι σχέσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά; Τα περισσότερα σημάδια είναι εκεί από την αρχή. Αλλά δύσκολα μπορούμε να τα καταλάβουμε από νωρίς, πόσο μάλλον αν δεν τα γνωρίζουμε. Προφανώς δεν χρειάζεται να είσαι προκατειλημμένη από τις πρώτες στιγμές, ωστόσο υπάρχουν σημεία, τα οποία καλό θα ήταν να προσέξεις, καθώς δεν υποδηλώνουν και ό,τι καλύτερο.

Έχει ξεχάσει όσα είπατε σε μηνύματα 

Αν γνωριστήκατε μέσω social και πριν βγείτε το ραντεβού σας, συζητήσατε για ορισμένα θέματα, τα οποία πλέον τα έχει ξεχάσει παντελώς- είναι ένα σημάδι που μπορεί από την αρχή να αποκαλύψει αρκετά για τον χαρακτήρα και τις προθέσεις. 

Μιλάει άσχημα για τις πρώην του 

Δεν το κάνουμε αυτό. Με όποιον τρόπο και αν έληξε η προηγούμενη σχέση, το να κράζει τις πρώην σχέσεις του σε σένα, μάλλον απλώς σημαίνει πως είσαι η επόμενη στη σειρά.

Παραείναι underdressed για το ραντεβού 

Ακόμη και αν έχετε κανονίσει μια απλή βόλτα, στα πρώτα ραντεβού έστω οφείλει να είναι προσεγμένος. Άλλωστε το να δείχνει περιποιημένος, σημαίνει πως θέλει να σε εντυπωσιάσει, αλλά και να σε γοητεύσει. Αντιθέτως, η έλλειψη ενδιαφέροντος, μπορεί να αποτυπωθεί και στην εμφάνιση του. 

Σε χλευάζει για πράγματα που λες ή ακόμη και για το τι παρήγγειλες 

Ίσως προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο «να σπάσει τον πάγο», όμως το κάνει με λάθος τρόπο. Το να αρχίσει από τώρα να σχολιάζει τις επιλογές σου (από τις πιο μικρές - έως τις πιο μεγάλες), σκέψου τι έχει να γίνει στη συνέχεια. 

Είναι αγενής με το προσωπικό

Είναι οριακά σημάδι για να απομακρυνθείς οριστικά. 

Δεν σου κάνει ερωτήσεις 

Δεν λέμε να ξεκινήσει συνέντευξη, αλλά το να μιλάει μόνο για τον εαυτό του, χωρίς να ενδιαφέρετε να μάθει περισσότερα και για σένα, είναι από τα μεγαλύτερα red flags.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.