Ζώδια 21/10: Τολμήστε να επιθυμήσετε - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Στο πέρασμα της Σελήνης από το ζώδιο του λιονταριού, η αγάπη γίνεται αντιληπτή ως μια δύναμη που δίνει αρχοντιά και νόημα στη ζωή ακόμα και αν χρειαστεί να “επεκτείνει” την πραγματική εικόνα του αγαπημένου προσώπου σε μια πιο ιδανική ή ακόμη και αν πρέπει να αφεθούμε και να ρισκάρουμε σε κάτι καινούργιο που έρχεται στο δρόμο μας. Η σχέση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ενισχύει αυτή την μαγική δυναμική δίνοντας την τάση να αντιληφθούμε την χαρά της ζωής ως το πιο πολύτιμο στοιχείο για την ψυχική μας υγεία. . . 

Κριός                                                               

Η Σελήνη στο λιοντάρι σήμερα μαζί με την ευνοϊκή σχέση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε σπρώχνει να γευτείς τις χαρές της ζωής, αφήνοντας για λίγο πίσω τις υποχρεώσεις και την μουντή πραγματικότητα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Σήμερα δώσε σημασία σε πράγματα και ανθρώπους που αγαπάς και θέλεις να έχεις κοντά σου. Μην σταθείς σε μικρο-διαφωνίες που μπορούν σήμερα να σου ταράξουν την ηρεμία σου, είναι κάτι παροδικό. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι 

Δώσε σημασία στις λεπτομέρειες σε ότι κινητοποιείται σήμερα και σε ενδιαφέρει να βρεις την λύση άμεσα. Η πραγματικότητα μπορεί να μοιάζει διαφορετική σήμερα από ότι χτες και αυτό μπορεί να σου αλλάζει τα σχέδια που έχεις κάνει.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η επανάληψη μιας δράσης που ήδη έχει δείξει την ανεπαρκή αποτελεσματικότητά της δεν είναι μια έξυπνη κίνηση εκ μέρους σου. Ίσως αυτή την στιγμή μια αλλαγή επίσης πιθανά να μην μπορεί να φέρει άμεσα τα αποτελέσματα που ζητάς. Δεν έχεις άδικο γιατί και η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε λίγο δεν βοηθά την όποια αλλαγή στάσης αν θέλεις στο εδώ και τώρα να δεις τις αλλαγές. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Λέων

Είναι μια στιγμή στην ζωή σου που προτιμάς να κρατάς την πικρία για πράγματα που σε δυσαρεστούν για σένα, δείχνοντας στους άλλους μόνο την καλή, γοητευτική σου πλευρά. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Η μαγεία σήμερα μπορεί να σε μεταφέρει σε κόσμους που ο ρομαντισμός, η αφοσίωση άνευ όρων και οτιδήποτε ιδεατό είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά τους. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η μέρα σήμερα σε θέλει με ανεβασμένη την διάθεση να κάνεις πράγματα εκτός γραφείου και καθημερινών υποχρεώσεων. Ο χρόνος που θα μπορούσες να αφιερώσεις για να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν είναι πολύτιμος και ευεργετικός για την ψυχική σου υγεία. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Σήμερα δεν χρειάζεται να πείσεις κανέναν για τους σκοπούς και τα έργα σου. Είναι κάτι που θα φανεί και σαν μαγνήτης θα έλξεις το ενδιαφέρον, τον θαυμασμό αλλά και την ζήλια για τις ικανότητές σου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η κούραση της επαναληψιμότητα σήμερα μπορεί να γίνει περισσότερο αισθητή. Η αλλαγή χρονοδιαγραμμάτων και υποχρεώσεων που έχεις σε καθημερινή βάση νιώθεις πως είναι απαραίτητη και δεν έχεις άδικο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η αμφισβήτηση από συναδέλφους και φίλους σήμερα μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις σχετικά με το εάν είναι σωστός ο δρόμος που έχεις επιλέξει. Η εμπιστοσύνη στην πορεία σου μπορεί να κλονιστεί αλλά δεν είναι σίγουρο αν χρειάζονται αλλαγές. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Σήμερα χρειάζεται να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Κυρίως τα μάτια της καρδιά σου γιατί εκεί η φαντασία και η διαίσθηση σήμερα θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις νέα δεδομένα. Στοιχεία τα οποία θα φέρουν καλύτερη εσωτερική ισορροπία εάν είσαι έτοιμος/η να τα συλλάβεις και να τα υιοθετήσεις στην ζωή σου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Είναι μια μέρα που μπορείς να αγγίξεις υπερβατικούς κόσμους. Θα μπορούσες να έχεις έντονα όνειρα ή να νιώθεις πως η φαντασία σου είναι τόσο ενεργή σαν να είναι η αντικειμενική πραγματικότητα της ζωής σου.Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.