9/1: Αφήστε τις σκέψεις σας να ωριμάσουν - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Οι ημερήσιες προβλέψεις

Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Κριού και ο Ήλιος κοντά στην Αφροδίτη ανάδρομη δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να κάνουμε δεύτερες σκέψεις και αναθεωρήσεις σε τομείς που δεν αποδίδουν όσο θα έπρεπε ή θα θέλαμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, παρόλο που η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας γεμίζει με σθένος, συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα θα είναι δύσκολο να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, εκκρεμότητες του παρελθόντος έρχονται σήμερα στο προσκήνιο ταυτόχρονα με εμπνεύσεις οι οποίες θα δώσουν δημιουργικές λύσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ. τακτοποίηση.

Για τους Διδύμους, η δυσαρμονική σχέση του Άρη με τον Ποσειδώνα επηρεάζει κοσμικό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου γιαυτό θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες σήμερα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε οτιδήποτε αφορά τα επαγγελματικά σας και ζητήματα καριέρας γιατί λάθη καραδοκούν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, σήμερα μπορείτε να κάνετε το πρόγραμμά σας όπως το έχετε οργανώσει αλλά θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός σε ότι νέο ή απρόβλεπτο προκύπτει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, σήμερα θέματα σπιτιού, οικογένειας και γενικότερα ότι αφορά τις σχέσεις και τις συνδέσεις σας ενδέχεται να σας απασχολήσουν και να πάρουν χρόνο από το πρόγραμμά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, η επικοινωνία σήμερα ενδέχεται να μην είναι τόσο εύκολη ή τόσο βατή όσο την περιμένετε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης σε δυσαρμονική σχέση με τον Ποσειδώνα μπορεί να θολώσουν το τοπίο γύρω σας ειδικά σε θέματα που αφορούν τις αξίες ή/και τα οικονομικά σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, με τον Άρη στο ζώδιο σας και την δυσαρμονική σχέση του με τον Ποσειδώνα είστε στο επίκεντρο των καταστάσεων ειδικά σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή ή το σπίτι σας τις επόμενες ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας φέρνουν πολλές και ποικίλες σκέψεις και ιδέες προς διεργασία και ταξινόμηση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, ευτυχώς κρατάνε τα ηνία οπότε είναι ευκολότερο για εσάς να αποφύγετε λάθη σήμερα και τις επόμενες ημέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας και η δυσαρμονική σχέση του με τον Άρη επηρεάζουν κομβικά σημεία του ωροσκοπίου σας σχετικά με την εικόνα και την προβολή των ταλέντων σας προς τα έξω. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.