Η πρώτη έκλειψη του 2022 θα φέρει ανατροπές και μια νέα αρχή σε πολλούς τομείς

pexels

Στις 30/4 έρχεται η πρώτη ηλιακή έκλειψη του 2022 για να ταρακουνήσει τα πράγματα, φέρνοντας απρόσμενες εξελίξεις

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου στις 30 Απριλίου θα είναι έντονη και θα φέρει πολλές ανατροπές σε διάφορους τομείς. Ωστόσο αυτό σύμφωνα με τους αστρολόγους, δεν σημαίνει ότι θα είναι αρνητική. 

Και οι 4 εκλείψεις του 2022 θα είναι είτε στον Ταύρο είτε στον Σκορπιό. Οι συνθήκες έτσι θα είναι ιδανικές για φρέσκα ξεκινήματα, οικονομική ευημερία, σταθερότητα και ανάπτυξη. Η πρώτη έκλειψη του 2022 θα μας προσφέρει τη δυνατότητα σύμφωνα με την αστρολόγο του Girl and Her Moon, Noush για να ανακαλύψουμε κι άλλες πτυχές του εαυτού μας και να εξελιχθούμε κι άλλο σε κάθε τομέα. 

Οι αλλαγές θα είναι πιο θετικές από ό,τι πιστεύουμε και θα γίνουν πολύ πιο ομαλά κι εύκολα. Η δημιουργικότητα, οι καινοτόμες λύσεις και οι ανατροπές θα είναι σε πρώτο πλάνο ενώ πολλές σχέσεις θα δοκιμαστούν και θα αντέξουν μόνο όσες έχουν γερές βάσεις. 

Η Ηλιακή έκλειψη – Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 10° 28′ του Ταύρου και επηρεάζει έντονα τα σταθερά ζώδια, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους που είναι γεννημένοι από τις 8 έως τις 12 μοίρες των ζωδίων ή όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στις συγκεκριμένες μοίρες των παραπάνω ζωδίων.

Καλό είναι να θυμάστε πέρα από τα γενικά χαρακτηριστικά της Σελήνης ότι οι εκλείψεις είναι συνήθως απρόβλεπτες οπότε σκεφτείτε με προσοχή ποια κεφάλαια της ζωής σας θέλετε να κλείσετε οριστικά και ποιους δρόμους να ανοίξετε μπροστά σας. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.