Τα 3 ζώδια που θα βρουν ισορροπία μετά την Πανσέληνο

Μετά τις ανακατατάξεις της Πανσελήνου, δημιουργούνται νέα δεδομένα και προοπτικές, ενώ η σημερινή ημέρα φέρνει εύνοια και ενέργεια για αποκατάσταση της χαμένης ισορροπίας

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου μπορεί να πραγματοποιήθηκε, ωστόσο οι αλλαγές που έφερε παραμένουν, συμβολίζοντας ένα κλείσιμο κεφαλαίων και φέρνοντας μια νέα εποχή, αφήνοντας πίσω ότι πια δεν μας καλύπτει. Αν υπήρξε ένας χωρισμός, μια στενή σχέση που να έλαβε απότομα τέλος ή ακόμη και μια φιλία που δεν πήγε καλά, τότε μάλλον είναι η στιγμή να αποδεχτείς τα γεγονότα, και να υποδεχτείς όλα τα νέα πρόσωπα που σε περιμένουν.

Με την Πανσέληνο είναι πολύ πιθανό οι καταστάσεις να άλλαξαν και μάλιστα οριστικά. Ωστόσο από την σημερινή ημέρα και μετά, θα υπάρχει περισσότερη εύνοια στο να θέσεις νέους στόχους, πιο εύκολα επιτεύξιμους και να βρεις και πάλι τις χαμένες ισορροπίες ή απλώς να βάλεις την ζωή σου και πάλι σε μια σειρά. Δεν χρειάζεται όμως να πιέσεις και πολύ τις καταστάσεις. Πάρε τον χρόνο σου και πάμε να δούμε ποια ζώδια θα μπορέσουν, να βρουν τις ισορροπίες τους πιο εύκολα, λόγω θέσης των πλανητών:

Κριός

Το μεγάλο τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα έρχεται για να ισορροπήσει τα πράγματα και να βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στα πρακτικά σας ζητήματα. Είναι μια εξαιρετική όψη για να επικοινωνήσετε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, να βάλετε σε μια ιεραρχία τις δουλειές που έχετε να κάνετε, να οργανώσετε τις λεπτομέρειες ενός στόχου, μιας επιχειρηματικής κίνησης, των σπουδών ή ενός ταξιδιού. Σαφώς θα έχετε και καλύτερη διάθεση, οπότε όλα θα βγαίνουν πιο εύκολα. Η Παρασκευή είναι βοηθητική σε θέματα επικοινωνίας, αλλά και σε θέματα σχέσεων, οργάνωσης και συνεργασιών. Ενδεχομένως να προκύπτει και μια πρόταση για μια νέα συνεργασία που καλά θα κάνετε να τη σκεφτείτε.

Λέων

Το ιδιαίτερα θετικό τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Κρόνο κάνει ιδιαίτερα παραγωγική τη σημερινή μέρα και συνεισφέρει σε νοητικό επίπεδο. Έτσι μπορείτε να κάνετε όλες τις δουλειές σας με μεγαλύτερη ευκολία και συγκέντρωση. Σημαντική και σήμερα η συμβολή συνεργατών και φίλων προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Βρείτε χρόνο να ανταλλάξετε ιδέες, ζητήστε να σας προτείνουν καινούρια πράγματα, συνεργαστείτε περισσότερο με την ομάδα που δουλεύετε μαζί. Ακόμη είναι μια θετική μέρα για να ψάξετε τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να βοηθήσουν στη δουλειά σας.

Σκορπιός

Σήμερα μπορείτε πιο άνετα να κάνετε πρακτικές κινήσεις ώστε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα, να κάνετε κάποιες συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας με τους συνεργάτες σας, να ενδιαφερθείτε με πρακτικό τρόπο για τα θέματα της υγείας και της φυσικής κατάστασης, αλλά και να οργανώσετε τις κινήσεις σας σε σχέση με το Σαββατοκύριακο. Από την άλλη, είναι από τις μέρες που κάποιος στο περιβάλλον σας μπορεί να σας βοηθήσει να ανέβετε ψυχολογικά αν νιώθετε πιεσμένοι, υπενθυμίζοντας σας πόσα εμπόδια και δυσκολίες έχετε περάσει με επιτυχία στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS